Avatar billede sbj1 Novice
10. oktober 2010 - 18:33 Der er 1 kommentar

Grafik i office 2007 og 2010 på en Windows 7 - 64 bit PC

Jeg har monteret office 2007 (og senest 2010) på en bærbar Windows 7 - 32 bit PC, hvor ikoner og grafik i Word og Outlook står meget flot og knivskarpe.

Nu har jeg netop monteret selvsamme Office program på en nyindkøbt stationær Windows 7 - 64 bit PC, hvor ikonerne står grynede og grafikken virker meget primitiv.

Makinen er monteret med et NVida Geforce 310 grafikkort (op til 2303 MB - 512 MB dedikeret), og jeg har opdateret den med nyeste driver fra NVida´s hjemmeside.

Hvad kan årsagen være?

Data på Nyindkøbt PC:
Packard Bell Model Imedia A4673
AMD Athlon II X2 215 (2,7 GHz)
4 GB DDR3 Ram
Avatar billede sbj1 Novice
11. oktober 2010 - 22:06 #1
Har valgt den hårde vej, med at køre en recovery tilbage til fabriksindstillinger Denne gang afinstallerede jeg præinstalleret 60 dages prøveversion af Office 2007, forinden jeg påny installere windows 7 og herefter Office 2007, hvorefter det hele fungerede perfekt.

Tråden kan lukkes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.