Avatar billede dharni Novice
19. januar 2011 - 10:08 Der er 1 løsning

Konfigurering af midi på min iMac

Hejsa
Jeg er førstegangsbruger af iMac og har købt den til at lave min musik på. Jeg bruger Logic Studio 9 og Reason 4. Jeg har købt et M-audio KeyRig49 og bruger det lydkort som sidder internt i iMacen.
Når jeg plugger mit KeyRig49 til, så kan jeg se i "midi og lydindstillinger" at der kommer en kasse frem som hedder "Usb midi enhed". Denne har 1 indgang. Så går jeg ud fra at den har identificeret KeyRig49.
Så går jeg ind i preferences i Reason4 og adder mit keyboard (den kan ikke selv fide den) og vælger min input som værende "Usb midi enhed".
Og så sker følgende: Ingenting.
Der sker absolut intet når jeg trykker en tangent ned. Det lykkedes mig dog at kunne spille i ca 4 sekunder i Reason4 en enkelt gang før end at den stoppede med at registrere at jeg trykkede på tangenterne.

Har jeg et driver-problem?
Skal jeg lave en anden opsætning i "lyd og midi-indstillinger"?

Eller er det fordi at mit USB kabel er 5 meter langt og normalt bliver brugt til min printer?

Håber på masser af tilbagemelding ;-)
Avatar billede dharni Novice
21. januar 2011 - 10:35 #1
Så må pointene gå til mig selv :-)
Jeg fandt ud af hvad problemet var. USB kablet var for langt. Efter en hurtig beregning ang modstand i kabel så har jeg skåret kablet ned til 1.80m og nu virker det hele bare perfekt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB