rynke10 Novice
11. november 2011 - 03:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Outlook 2009 kontaktpersoner

Jeg vil gerne slette en mail adresse i outlook. Det er jo nemt nok hvis den står i min kontaktliste, men det er ikke der det generer mig.
Når jeg skriver f.ex. pet i feltet kommer forslag til adresser der passer til, f.ex. peter@hansen. Gamle adresser jeg har indtastet kommer så frem og jeg kan vælge fra listen. Problemet er at hvis jeg har skrevet en email forkert, eller indtastet en gammel email som ikke længere er gyldig, kommer de også frem i listen.

Hvor kan jeg finde den liste og slette de data jeg ikke vil have frem længere?
ole_madsen Ekspert
11. november 2011 - 08:32 #1
Rent teknisk, ligger adresserne i en fil med endelsen NK2 i din "Dokuments and settings" mappe.

Men du vil vel gerne beholde dem der ikke er forkerte?

Det letteste du kan gøre, er at bladre ned til den forkerte adresse, og trykke på tasten "Delete" - vupti, så er den væk...
rynke10 Novice
11. november 2011 - 12:02 #2
Damm, jeg mente ellers at jeg engang havde set en liste over gemte adresser i Outlook, men det var jo endda meget nemt. Jeg havde prøvet at højreklikke, men glemte det mest simple.

Tak for hjælpen og smid svar.
ole_madsen Ekspert
11. november 2011 - 12:35 #3
Ja, jeg har selv været på den, så jeg forstår din fornemmelse af "WTF" ;-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Rådet for Digital Sikkerhed vil have redesignet corona-passet: Der skal deles færre personoplysninger
Interview: Der er alt for mange unødvendige personoplysninger i danskernes coronapas lige nu, mener Rådet for Digital Sikkerhed, der har en række forslag til et redesign af appen. Forslagene kan hjælpe erhvervsdrivende med at komme over barrieren med at skulle tjekke kunders sundhedsoplysninger.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.