Lukke server uden advarsels om, at der er andre brugere logget på (Fjernskrivebord)
Hej,Når jeg vil lukke min server ned via fjernskrivebord, får jeg en besked om, at der er andre brugere logget på.
Hvordan slår jeg denne advarsel fra?
Capgemini Danmark A/S
Client Partner
Jyske Bank
Områdedirektør, Digital Udvikling Erhverv
Capgemini Danmark A/S
AI/Data Engineer
Capgemini Danmark A/S
Open Application (Denmark)| I dag 11:47 | Printernavn i Enhedshåndtering er et andet end i Printere og Scannere Af Uvanga i Printere |
| I går 15:18 | Hvordan er det - At man sætter et billed af en ting her på ? Af Ikke-ekspert i Diverse |
| 03/1113:58 | Status på UPS Af dcedata1977 i Andet hardware |
| 02/1101:00 | Problemer med software til Power Walker UPS - Nødstrømsbatteri Af ErikHg i Andet software |
| 01/1120:16 | Snapchat Af made18 i Apps til iOS |