Avatar billede jakobjn Nybegynder
18. marts 2012 - 21:40

Fejl 1068 Acer Extensa 5220 Vista kan se netværk men tjenesten starter ikke,fix it kan ikke og der er ingen gendannelsespunkter

Jeg har problem en ældre Acer Extensa 5220 og når jeg sætter cursor hen på ikonet i højre hjørner med de 2 skærme skriver den "forbindelses status ukendt" Tjenesten eller gruppen, som det afhænger af, startede ikke. Problemet er opstået fra den ene dag til den anden efter en pilfinger sad og spillede på pc'en. Jeg synes at have prøvet alt og der findes ingen gendannelsespunkter i den, jeg har været inde under tjenester for at forsøge at finde fejlen hvis jeg der blot kunne aktiverer tjenesten igen. Det er somom den skriver at den har forbindelse til netværket, når jeg vil deaktiverer det wireless, men kan ikke komme på nettet da en eller anden tjeneste ikke starter, den kører Vista og jeg har ikke opdateret til 8,0 da der altid går noget galt med et eller andet når jeg laver store opdates. Har prøvet fix it men den passer ikke til mit system, Nogen der har et bud på problemet ???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester