Avatar billede snuppy123 Nybegynder
24. maj 2012 - 11:31

I-pad / I-phone synkronisering

Hej

jeg har en i-pad (familiens) & en i-phone (min egen) men med 2 forskellige appl-id, men kan de synkroniseres uden at i-phonen accepterer dette ?

Jeg har en kammerat der på vej hjem fra arbejde skrev sms´er til en anden kammerat som konen så kunne "overvåge" hjemmefra deres fælles i-pad. Men for at det kan lade sig gøre skal man vel på i-phonen give en form for tilladelse til det eller hvad ? Jeg har også hørt at man på ens i-pad kan se hvor i-phone brugeren er henne fysisk, det er vel også noget man skal give tilladelse til på ens i-phone ?

Altså med andre ord, kan man på nogen måde helt undgå "sammenkøring" når / hvis disse enheder deler netværk og skal der både accepteres på i-pad & i-phone hvis dette skal gøres eller kan f.eks. I-pad´en alene "styre" i-phonen ? Husk på at enhederne kører på hver deres apple-id men på samme netværk (wi-fi)

Jeg ønsker selvfølgelig ikke at alle i familien kan se hvor jeg opholder mig, eller hvad jeg skriver til venner og bekendte, ligesom jeg heller ikke vil overvåge dem, der er vel noget der hedder fortrolighed stadig ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 20:46 opkaldside Af hagbartm i Mobiltelefoner
I går 16:05 win 10 vil ikke boote Af bb69 i Windows
I går 11:20 Lenovo x390 Af tobberjas i PC
I går 10:14 Alder i Excel Af Nanarsi i Excel
I går 09:00 Flere linier på faneblad Af Peder Lund Nielsen i Excel