nalacin Novice
12. juni 2012 - 21:37 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

3D og Grafikkort, hvor godt skal det være ?

Hej Eksperter.

Jeg har har lige samlet min nye ''gamer stationær'' og mangler et grafikkort eller jeg har købt et, men vil gerne være helt sikker på det kan trække det meste og 3D film og evt nogle få spil i 3D.

Jeg har hørt noget om, at i spil skulle jeg regne med at halvere FPS på grafikkortet, så får man den FPS der vil være i 3D.

Det kort jeg har købt er :
Gigabyte GTX 570 780mhz overclock med windforcex3 køler.

Er det for dårligt et kort eller er der ingen grund til at ligge søvnløs, vil bare være sikker jeg ikke 'dummer'' mig. Vil bare gerne have samlet min pc.
pstidsen Novice
12. juni 2012 - 22:37 #1
Jeg kan sige at 570 er det 7. bedste grafikkort i verden. Det lyder til at være nok til 3D, men det må du ikke hænge mig op på!
nalacin Novice
13. juni 2012 - 09:58 #2
Tak for det hurtige svar.

Nej, det er det. Jeg har i den seneste tid haft med meget suspekte sælgere at gøre og det virker som om de prøver at udnytte sig af jeg er rusten på grafikkort markedet.

Og jeg har et budget der skal holdes, så vil jeg bare være sikker på at jeg kan udnytte mig af 3D på min nye Asus skærm. For ellers må jeg bide det sure æble og vente nogle måneder.
pstidsen Novice
13. juni 2012 - 10:18 #3
Hvorfor er det lige du skriver "Nej, det er det"?? Giver ingen mening.
nalacin Novice
13. juni 2012 - 10:29 #4
Det var ment som svar på :

Det lyder til at være nok til 3D, men det må du ikke hænge mig op på!

Så mente jeg : Nej det er det, jeg kan ikke hænge dig op på det = ikke et endegyldigt svar.

Skal undskyldes at jeg lige har være på næsten 12timers natvagt og ikke kan sove, så skriver man her rundtosset istedet.
pstidsen Novice
13. juni 2012 - 10:48 #5
Så er jeg med :-)
nalacin Novice
13. juni 2012 - 20:40 #6
hmm tager det som folk ikke ved det med 100% garanti. Tak for svaret men fik desværre ikke den hjælp jeg spurgte om.
pstidsen Novice
13. juni 2012 - 23:24 #7
Hvis de samtidig lover det ude i butikken, så er det bare at kræve pengene tilbage hvis det ikke viser sig at være tilfældet..

Men hvis det 7. bedste ikke skulle være godt nok, hvad skulle så?
drgonzo Praktikant
14. juni 2012 - 09:01 #8
GTX570 er fint til 3D. Du skal dog også have en 120hz skærm før det virker.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.