Avatar billede tazzer Nybegynder
09. august 2012 - 11:42 Der er 11 kommentarer og
1 løsning

Hvilket program er bedst til at lave en hjemmeside- for begynder?

Hej.

Jeg er meget begynder i verdenen med hjemmesider og uden viden om programmering, men vil meget gerne lave en hjemmeside selv med lidt avancerede funktioner.

Derfor har jeg tænkt om jeg kunne finde et program, hvor jeg kan begynde helt fra "scratch" og måske få en hjemmeside bygget op. Jeg har ikke kendskab til html osv, så derfor ville det være meget behjælpeligt, hvis der var nogen der kendte til et brugervenligt program, hvor det er til at forstå og benytte som helt nybegynder:)

På forhånd tak.
Avatar billede claes57 Ekspert
09. august 2012 - 11:51 #1
http://www.webwriter.dk/
og så hent google chrome browseren - i den kan du højreklikke på andre sider, og få vist detaljer om det enkelte element på siden - så kan du se, hvordan andre har kodet det (ikke php-kilden, men den færdige html-kode med css og javascript).
Start med html, css og javascript før du kører på med php.
Avatar billede gsa Nybegynder
09. august 2012 - 12:20 #2
det "bedst" egnede cms afhænger af hvilken hjemmeside du vil bygge/ende ud med. Fortæl lidt mere detaljeret hvad du vil bygge, så er det nemmere at guide dig til det rigtigt program :-)
Avatar billede pstidsen Novice
09. august 2012 - 17:53 #3
#1: Den funktion findes nu også i FF og Opera.

#0: Det du leder efter er et CMS, men selvom du bruger CMS vil det nok være en god idé at lære lidt programmering. HTML og CSS som minimum.
Avatar billede claes57 Ekspert
09. august 2012 - 18:08 #4
cms: start fx med http://sitemagic.dk/ det kan køres helt uden database, så det er så simpelt som muligt. Det kan så opgraderes til database (du skal stadig selv kode de ekstra ting) - eller du kan skifte til de tungere cms'er (fx joomla eller wordpress, som har en masse frit tilbehør).
Avatar billede arvinaliari Nybegynder
10. august 2012 - 03:22 #5
Jeg vil helt klart anbefale Webs.com! Har slev lavet mange hjemmesider med Webs! Og nu hvor de har opdateret deres Site builder! Er det blevet til Drag and Drop! Så ja selv en person på 5 år ville kunne lave en :)!

Drag&Drop er at du tager et modul fra din liste og placere den hvor du vil have den!

Kig her for mere info! http://www.webs.com/features.htm

Skriv hvis du ønsker links til mine sider :)
Avatar billede jolinda Novice
13. august 2012 - 18:51 #6
Hej Tazzer :)

Jeg vil klart anbefale WordPress. Det er et utroligt nemt CMS system, med rigtig mange muligheder. Hvis du har et domænenavn, tilbyder jeg gratis <a href="http://www.wpmaker.dk/wordpress/opsaetning/">opsætning af WordPress</a> - så du kan gå i gang med at designe din hjemmeside.

Jeg har en lavet mange hjemmeside i WordPress, bl.a. <a href="http://www.wpmaker.dk">WPMaker</a>, <a href="http://www.findkollegie.dk">Findkollegie</a>, <a href="http://www.billigste-internet.dk">Billigste-Internet</a> mv. Så vil helt sikkert kunne hjælpe dig med hvordan du bruger det :)
Avatar billede jolinda Novice
13. august 2012 - 18:53 #7
Nå, de tillader ikke Html link.

Du kan se den gratis WordPRess opsætning her:
http://www.wpmaker.dk/wordpress/opsaetning/

Og hjemmesiderne her:
http://www.wpmaker.dk
http://www.findkollegie.dk/
http://www.billigste-internet.dk/
Avatar billede olebole Juniormester
26. august 2012 - 14:45 #8
<ole>

At kalde WordPress et CMS er nok at tage munden lidt rigelig fuld. WP er et blogsystem, som er blevet klædt ud som et CMS ved hjælp af en række påklistringer. Et CMS bliver det næppe nogensinde  =)

I den proces, det er at lave et site, er programmeringsdelen ikke nødvendigvis den største - eller den, der kræver mest specialviden. At skrive et site uden forudgående viden er ligeså realistisk som at udføre en lungeoperation uden forudgående viden. Chancerne for at resultatet bliver godt er minimale

/mvh
</bole>
Avatar billede tazzer Nybegynder
06. oktober 2012 - 11:20 #9
Tusind tak for hjælpen alle, så dejligt med alle de gode råd.

Valgte at gå vejen med wordpress og ville jo gerne lægge de 20 point her, hvordan gør jeg? Er også ny herinde, kan i se:)
Avatar billede olebole Juniormester
06. oktober 2012 - 13:00 #10
Ellers tak, jeg samler ikke point. Hvis en eller flere af de andre i tråden lægger et svar i stedet for en kommentar, vil vedkommende optræde i dit interface, så du kan tildele point  =)
Avatar billede michael2332 Nybegynder
17. juli 2014 - 18:38 #11
hej jeg er også nybegynder til det med hjemmesider osv men jeg fandt en tråd på tweeb ang hjemmeside program det kunne du tage et kik på http://www.tweeb.dk/forums/topic/web-designer-program/ jeg håber du kan bruge det..
Avatar billede Emma Page Novice
31. juli 2017 - 12:16 #12
TemplateToaster program er bedst til at lave en hjemmeside
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester