coolekasper Nybegynder
01. oktober 2012 - 09:12 Der er 10 kommentarer

Ukash koda

jeg har fået ukash virus hvor jeg skal betale 1000kr. det er på en notebook og kører win 7. jeg har hentet malwarebytes ned på en usb, men jeg kan ikke åbne den. jeg kan intet gøre. om jeg starter win normalt eller er i fejlsikret tilstand med net. kan man læse det ind igennem kommandopromt? eller kan jeg genstarte computeren op på en frisk den vej igennem?
mvh Kasper
thomas_n Nybegynder
01. oktober 2012 - 09:32 #1
Jeg fjernede uKash fra en Pc i sidste uge med eScan antivirus

Jeg lagde eScan på en USB nøgle, startede Pc'en op i fejlsikret tilstand med netværk, således at eScan kan hente den nyeste signaturfil.

http://www.escanav.com/english/content/products/downloadlink/downloadproduct.asp?pcode=MWAV

Husk at klikke på update, når du har hentet og installeret programmet, så henter programmet de nyeste opdateringer.
coolekasper Nybegynder
01. oktober 2012 - 10:45 #2
nu spørger jeg måske dumt. men når jeg lægger escan på usb'en. åbner den da ikke automatisk og selv går igang? jeg kan kun ctrl alt del. og lukke computeren ned..
thomas_n Nybegynder
01. oktober 2012 - 11:04 #3
Du kan gemme eScan på USB'en, så du selv kan starte den - hedder default MWAV.EXE.

Når du starter op i fejlsikret tilstand kan du vel andet end ctrl+alt+del og lukke ned?
coolekasper Nybegynder
01. oktober 2012 - 11:16 #4
den kan intet. hvis jeg starter op i fejlsikret med netværk kommer den direkte med den baggrund fra ukash, og hvis jeg bare tager uden netværk skriver den page loading, og så kommer den ikke videre pga intet net. så kan man geninstallere computeren eller er der nogle kommando koder så man kan komme bagom
thomas_n Nybegynder
01. oktober 2012 - 11:29 #5
Ok, det har jeg ikke oplevet før.

Så vil jeg tro at du bliver nødt til at boote fra et andet medie som f.eks. en bootbar cd med et værktøj som kan scanne disken.

Jeg ved at der findes en utility, der hedder Hirens som  har mange forskellige værktøjer indbygget inkl. virus scanner som man kan boote op fra en cd.
01. oktober 2012 - 13:55 #6
JesperRHolm Nybegynder
10. oktober 2012 - 15:48 #7
Hej. Jeg fik UKAS KODA Søndag. Windows XP.
Det var ikke muligt at starte i SAFE MODE.
Bootede fra CD, der fjernede 4 forekomster.
Når Windows herefter blev startet var Desk Topen blank!

Vi måtte til sidst geninstallere Window XP.

Hvilket program beskytter beds t mod UKASH?
10. oktober 2012 - 17:27 #8
<JesperRHolm>: Du bør (skal) oprette din egen 'tråd' med dit spørgsmål ...
JesperRHolm Nybegynder
10. oktober 2012 - 17:33 #9
Undskyld. Jeg er helt ny her.
psycho42 Nybegynder
10. oktober 2012 - 17:50 #10
Hej coolekasper

Jeg har lige fixet min kæreste's PC - hun havde ikke opdateret Chrome og manglede åbenbart antivirus.

Løsningen for os var at trykke F8 under opstart og vælge systemgendannelse - Vi kunne så gendanne systemet til en version ved en opdatering for 2 dage siden. (Windows sagde faktisk systemgendannelsen ikke virkede, men ved genstart var det alligevel lykkedes).

Herefter har jeg kørt malwarebytes, opdateret Chrome og selvfølgelig fået installeret antivirus (Bruger Microsoft Security Essentials)

Mon det kan hjælpe?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så galt står det til med it-sikkerheden i Danmark: Hver tredje store virksomhed har oplevet it-sikkerhedsbrud i 2019
I 2019 har 31 procent af de store danske virksomheder oplevet brud på it-sikkerheden. Det er en stigning på fire procentpoint sammenlignet med 2018. Samtidig har knap halvdelen af danskerne været udsat for falske e-mails, bedrageri, hacking eller identitetstyveri.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.