Avatar billede h4rdstyl3ro2 Nybegynder
05. januar 2013 - 13:33

Problemer med ekstern harddisk på 3 tb

Hej.
Jeg har lige købt en Seagate Backup Plus 3tb. Da jeg fik den var den allerede formateret til NTFS, så jeg gik bare igang med at fylde den med alt mellem himmel og jord.

Da jeg så ville slutte den til mit Samsung Smart Tv kunne det ikke finde eksternen. Jeg læste så i et forum, at nogle Tv, BluRay afspiller etc. ikke kunne læse harddiske på over 2 tb, og derfor delte jeg den op i to partitioner. Da jeg så satte den til mit tv kom den op og viste det som om der var to harddiske til, og det virkede fint. Da jeg så igår havde lagt noget nyt på udover det der var i forvejen, finder den kun det ene partition, og mit tv'et vil kun afspille de filer der lå på før jeg delte harddisken op. Med de nye filer siger den bare at den ikke kan afspille formatet. Men da jeg prøvede de ting på en anden harddisk virkede det fint. Nogen der har en ide om hvad jeg gør galt?

Ps. Jeg var ikke sikker på hvilken kategori jeg skulle smide det her spørgsmål ind under.

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester