Avatar billede kavlar Novice
26. juni 2013 - 18:23 Der er 2 kommentarer

Søgefunktion i Combobox i Excel

Jeg har en Combobox i en userform, som er fyldt med emner fra en liste i et range

Hvis ellers min liste i ranget er sorteret efter navn, vil comboboxen lave en slags automatisk udfyldning mens jeg taster.
Det ville også være fint, hvis det man søger på, altid står i starten. F.eks. vil jeg gerne have alle items i listen med ordet "hund". Men listen kunne f.eks. indeholde et item som hedder "Gravhund". Den må også gerne fremkomme i listen. Er det muligt at lave sådan et filter, så både "Hundemad" og "Gravhund" fremgår af mulighederne i en Combobox? Kan man alternativt bruge en listbox?

Kasper
Avatar billede supertekst Ekspert
26. juni 2013 - 23:14 #1
Via VBA kan det lade sig gøre. F.eks. oprette en tekstboks til indtastning af søgeord. Herefter kan der udføres en dynamisk søgning i range-listen og følgende visning i en listbox.

Har lige udviklet et system, hvor der søges i to tabeller i en database (mere end 1.000 emner). I dette system søges der i alle felter pr. record.
Avatar billede MadsHaupt Juniormester
14. juli 2013 - 14:49 #2
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester