Avatar billede peternoltus Novice
05. juli 2013 - 08:38 Der er 1 kommentar

skrivebesytttelses problem

jeg har lige installeret "det levende søkort" på min bærbare med win7 ultm.men d.l.s. vil ikke tarte p.g.a. mappen er skrivebeskyttet,når jeg så fjerner skrivebeskyttelsen og ser i egendkaber for mappen straks efter er den igen sskrivebeskyttet,hvad kan jeg gøre så det ikke sker igen.
Avatar billede claes57 Ekspert
05. juli 2013 - 08:46 #1
normalt er mapper i Programmer (C:\Program Files og C:\Program Files (x86)) låste for programmers indstillingsfiler. De bør i stedet være placeret i \AppData ved den enkelte bruger.
Hvis programmet er skrevet, så det ikke kan håndtere det, så afinstaller det. Derefter indlæser du det igen, og retter installationsplaceringen til fx c:\prg\dls - så kan programmet gøre med den mappe, hvad det vil - windows blander sig ikke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester