Avatar billede ingeburg Nybegynder
15. juli 2013 - 19:05

Glemt password.

Jeg har desværre glemt pasword'et til min gamle bærbare Vista. Hos 4sysops.com fandt jeg en vejledning og klarede også at køre hele smøren indtil jeg kom til følgende context:
"You should see a command prompt where you can enter the following command to reset the Windows password". (Du vil se en kommandoprompt hvor du kan taste følgende kommando til at nulstille Windows password'et):

Net user your_user_name new_password

"If you don't know your user name, just type net user to list the available user names."
(Net user viser det rigtige brugernavn).

"You can now log on with the new password."

Desværre er jeg ikke så god til det kommandosprog. Hvis jeg nu har brugernavnet Betty Nansen og password'et: bettelis. Hvordan sætter jeg det så ind i ovennævnte.

Det, der tiltaler mig ved 4sysops.com's vejledning er, at man kan bruge sin egen reparationsdisk eller recovery disk og derfor ikke skal have tredje parts programmer ind over.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester