Er det ikke sådan, at hvis du deler en dropbox-share, så ligger billederne på dropboxen - og ikke i kamerarullen, hverken på Ipad1 eller Ipad2 ? Hvad sker der, hvis jeg sletter billederne fra Ipad1?
Synes godt om
Slettet bruger
30. august 2013 - 18:58#4
Du kan også simpelhen sende billederne til din computer og derefter via iTunes sætte dem ind på den anden iPad.
Synes godt om
Slettet bruger
30. august 2013 - 19:03#5
Hvis du bryder dig om den slags, er der jo også Evernote. Ikke for at det er bedre end de andre forslag, men for at vise mulighederne. https://evernote.com/intl/da/
Hvis du snakker om en iPad(Apple Tablet), skal du dog synkronisere din iCloud med dine to iPad, dette vil resultere til et resultat på op til 3 min.
Er du ikke sikker på hvordan? Følg disse enkle-trin: 1. Indstillinger 2. iCloud 3. Billeder 4. Synkroniser iCloud til den anden iPad. 5. Få et smil, nu er det klaret.
//Kh. Sebastian
Supporter i 2. grad. 18 år i liver, 10 år i programmering, 7 år i support.
Virkede det ovennævnte ikke? Du har altid mulighed for at spørge.
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.