lawman Praktikant
05. december 2013 - 13:18 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Semi automatisk rapport Excel 2010

Hejsa.

Jeg sidder og roder med at generere en rapport i et Excel ark, baseret fra nogle tal fra et andet Excel ark. Har prøvet Pivot, men det bliver noget rod. Kan man udarbejde et ark, som når man trykker på en knap, automatisk trækker tal fra et andet ark, og lægger det over i et andet ark?

Har disse 2 ark:

http://imageshack.com/a/img12/6401/2fdz.png

Ark 1 fyldes uge efter uge med sager. Ark 2 skal generere en rapport, når man trykker på knappen, sker ca. 1 gang om ugen. Rapporten man genererer skal gemmes under navnet på den sidste uge, f.eks. ugerapport 7.xlsx

Alt hjælp vil blive modtaget med kyshånd :)
finb Ekspert
05. december 2013 - 13:20 #1
Du kan evt. nøjes med:

Sortér først data, så:
Data >> Subtotaler
lawman Praktikant
05. december 2013 - 13:31 #2
Desværre ikke en mulighed, fordi selve indtastningsarket kan ikke røres (sorteres i). Der kan indsættes nye linjer, men rapporten skal være i et andet ark, trukket fra en anden medarbejder.
supertekst Ekspert
05. december 2013 - 15:10 #3
Via VBA kan det lade sig gøre..
lawman Praktikant
02. april 2014 - 21:22 #4
Tak supertekst. Du har været en stor hjælp.
lawman Praktikant
02. april 2014 - 21:22 #5
Kan du ikke lige skrive et svar til løsning så du kan få din epoint.
supertekst Ekspert
02. april 2014 - 23:08 #6
Selv tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.