Avatar billede snothvalpen Nybegynder
16. august 2014 - 14:56

Ipad picture browser

Efter at have sorteret i alle mine dvd´er og smidt samtlige covers ud, sat i mapper og dvd index boxe, ville jeg gerne have en fin og overskuelig måde at browse igennem dem. Lige nu kører jeg med dropbox, finder et billede af cover online, tilføjer i paint en lille boks med nummer, i det ene hjørne, der henviser til mappe eller index box.

http://i60.tinypic.com/148do60.jpg

Men jeg finder dropbox super kedelig og ville derfor høre om nogen kendte til andre alternativer der kunne bruges. Jeg bruger lige nu dropbox da den syncher selv og så kan jeg bruge Ipad til at kigge efter film, uden at skulle have computeren tændt.

Hvis nogen er bekendte med Wii homebrew channel, det er det eneste sted jeg lige kan huske jeg har set det. Super lækkert layout som jeg gerne så jeg kunne kombinere med dropbox, på ipad 2, men er det overhovedet muligt?

http://tinypic.com/r/2lverl0/8

Noget i denne stil, gerne med mulighed for at zoome ud og ind, så der bliver vist flere eller færre titler af gangen. Og selvfølgelig med en søge funktion.

Jeg tror´, hvis i har læst så langt, at i har en idé til hvad det er jeg søger. :D
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester