Helbo-DK Juniormester
02. oktober 2014 - 15:28 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Tilgå website via XAMP

Hej Eksperter

Jeg har skiftet WAMP ud med XAMP.
Det hele er sat op, men det eneste jeg mangler er, at finde ud af hvordan jeg tilgår websites på min lokale maskine når jeg sidder på den.

Via WAMP kunne man skrive LOCALHOST i adresselinjen, hvorefter der kom en liste op med de sider man har oprettet, så man kunne gå ind og se dem.
Dette kan jeg ikke finde i XAMP. Nogle som har en idé?

Windows 8.1
XAMP 1.8.3
claes57 Ekspert
02. oktober 2014 - 16:32 #1
i xampp-mappen er en xampp-control.exe - kør den, og start php og mysql. Så er systemet startet, og localhost virker. Localhost går så til undermappen xampp/htdocs, hvorfor dine sider skal ligge der(under).
Når du er færdig med xampp, så kan du stoppe motor via samme xampp-control.exe (jeg har genvej til den liggen fast i processlinjen af samme årsag).
Helbo-DK Juniormester
08. november 2014 - 20:02 #2
Takker claes57, det hjalp. Smid svar og du får point.
claes57 Ekspert
08. november 2014 - 20:13 #3
bare luk selv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.