Avatar billede Mikail0112 Nybegynder
15. oktober 2014 - 08:33

Hvorfor kan jeg ikke uploade billeder i wordpress

Mit spørgsmål er : Jeg er ved at  lave en hjemmeside i wordpress. Jeg bruger i første omgang localhost og bruger wamp - altså arbejder på siden igennem egen computer og når det er færdig, så kan jeg købe webhotel osv. Når jeg skal uploade billeder(medie), så får jeg at vide, at billedet er for stort og  upload_maxfilesize i php uni er overskredet - sagt på anden måde, jeg kan ikke upload noget.
På et tidspunkt var jeg ind i php uni og ændre upload_max filesize fra 2 MB (som er standart) til  60MB. Da jeg så fik den fejlmeddelelse, så ændrede jeg det til 2 MB. De billeder jeg uploader er primært på 20 - 60 KB og måske mindre, så de burde ikke være et problem i teorien. Der hvor man uploader (medie/bibliotek) billeder, så kan jeg godt se at den står til 2 MB i upload.
Skal jeg reinstallere wordpress? Håber du kan hjælpe mig.

vh
Mikail
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester