Kristoffer S. Madsen

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

1.086 artikler på Computerworld

Kristoffer S. Madsen

Forbudt Læsø-kamera fortsætter med ny ejer

El-installatør Peter Jensen fra Læsø overdrager ejerskabet af sit omstridte web-kamera til et offentligt færgeselskab for at undgå politiets klapjagt. Hans kamera, der er blevet dømt ulovligt tre gange, er dermed pludselig lovligt.

2. august 2006 kl. 11.24 | læs »

Kort nyt fra it-verdenen

Ny prisguide til mobilselskaber. God modtagelse af SUSE Linux.

1. august 2006 kl. 16.14 | læs »

A+ siger farvel til direktør efter ny vækst

Bredbånds- og teleselskabet A+ Holding har sagt farvel til den tidligere direktør for teledivisionen, Lis Lysholm, efter et 2005, hvor koncernen begyndte at tjene penge. Opkøb af konkurrenter skal sikre fortsat vækst.

1. august 2006 kl. 13.10 | læs »

Sander vil sætte alle sejl for at vække it-interesse

Videnskabsminister Helge Sander (V) efterlyser konkrete forslag, som kan øge de unges stærkt faldende interesse for it-uddannelserne. "Kombiner it med anden viden", lyder det fra Microsoft, der også mangler folk for tiden.

1. august 2006 kl. 08.50 | læs »

Rapport: Presserende behov for it-løft hos PET

Politiets Efterretningstjeneste (PET) har et presserende behov for forbedring af tjenestens it-systemer, fastslår en rapport fra Justitsministeriet. Ændringerne vil kræve ekstrabevillinger.

1. august 2006 kl. 07.00 | læs »

EMI vil tilbyde musik via P2P-tjeneste

Musikselskabet EMI har besluttet at gøre selskabets katalog af musik tilgængelig via peer-to-peer-tjenesten Mashboxx, der vil opkræve betaling for musikken.

31. juli 2006 kl. 16.29 | læs »

Motorola med online-spil på nye telefoner

Den kinesiske spiloperatør Shanda har indgået en aftale med Motorola om at lancere nye mobilversioner af de to online-spil World of Legend og Magical Land.

31. juli 2006 kl. 15.43 | læs »

NetPartner køber sig til viden om IP-telefoni

Konsulenthuset NetPartner har for et ikke offentliggjort millionbeløb købt selskabet Sacom, der er specialister i IP-telefoni. Købet skal løfte selskabets årsomsætning over 100 millioner kroner.

31. juli 2006 kl. 14.59 | læs »

Dansk Cisco-direktør tilbage til Norden

Den tidligere administrerende direktør for Cisco i Danmark, Niels Christian Furu, vender tilbage til selskabets nordiske satsninger efter halvandet år med ansvar for Østrig og Schweiz.

31. juli 2006 kl. 12.55 | læs »

Politikere: Faldende it-optag skal vendes

De lave optagelsestal på datalogiuddannelserne bør få alle alarmklokker til at ringe, mener politikere fra flere partier. Det Radikale Venstre ønsker en analyse af årsagerne til frafaldet, så udviklingen kan vendes næste år.

31. juli 2006 kl. 07.00 | læs »