A+ siger farvel til direktør efter ny vækst

Bredbånds- og teleselskabet A+ Holding har sagt farvel til den tidligere direktør for teledivisionen, Lis Lysholm, efter et 2005, hvor koncernen begyndte at tjene penge. Opkøb af konkurrenter skal sikre fortsat vækst.

Efter en organisatorisk konsolidering af internetselskabet A+ Arrownet og teleselskabet A+ Telecom, blev der i 2005 et overskud på 7,6 millioner kroner i selskabet A+ Holding.

Nu skal væksten fortsættes med tilgang af nye kunder og opkøb af konkurrenter, lyder meldingen fra administrerende direktør, Henrik Lind.

Det bliver imidlertid uden den tidligere Tiscali-direktør Lis Lysholm, der for to år siden kom til koncernen som administrerende direktør for datterselskabet A+ Telecom.

43.000 kunder

I forbindelse med konsolideringen i koncernen blev Lis Lysholm salg-, markting- og kundeservicedirektør i A+ Holding, men er nu igen ude af selskabet.

- Lis ejer sammen med sin mand firmaet Moto, der producerer lys og lyd til koncerter. Det har hun ønsket at fokusere på frem for at være hos os, og det har vi i fælles forståelse fundet ud af, siger Henrik Lind.

A+ Holding omfatter blandt andet datterselskaberne A+ Arrownet, A+ Telecom og A+ Networks.

Koncernen leverer primært bredbånd og telefoni til antenne- og boligforeninger og havde ved udgangen af 2005 cirka 43.000 kunder.

Vil købe konkurrenter

I det første hele regnskabsår for holding-selskabet kom omsætningen op i nærheden af 100 millioner kroner, mens overskuddet rundede syv millioner kroner.

- Internetdelen under Arrownet har altid klaret sig godt, men teleselskabet Telecom+ som vi købte i 2003 har vi måttet ryddet godt op. Nu er hele koncernen på ret kurs og tjener penge, siger Henrik Lind.

Målet for 2006 er fortsat vækst og et større overskud skabt af flere kunder og vækst via opkøb af tv-leverandører.

- Vi har selv internet og IP-telefoni, men vil gerne sætte mere ind på tv-siden, hvor vi i dag har en række mindre samarbejdspartnere, siger Henrik Lind

Størstedelen af vores kunder er antenneforeninger, der selv har tv, men vi får stadig flere boligforeninger ind, som vi gerne selv vil kunne levere tv til, siger han.

Han forventer, at der i løbet af 2006 vil ske noget på det område - sandsynligvis via et opkøb af et eller flere mindre selskaber.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere