Michael C. Svendsen

Freelancejournalist

221 artikler på Computerworld

Michael C. Svendsen

Film og digitale spil lider - men crowdfunding giver liv til kreativiteten i fremstormende branche

Det brede publikum er for alvor ved at genopdage brætspillene som underholdningsform, og branchen oplever en kreativ eksplosion uden sidestykke – mens både film og digitale spil lider under massivt stigende omkostninger og sander til i sats på det sikre.

11. juni 2020 kl. 13.01 | læs »

Sære opfindelser, coronakreativitet og udvidet åbningstid hos Danmarks Tekniske Museum

Så kan museerne igen slå dørene op, og der er igen mulighed for at kigge på ny og gammel teknologi hos Danmarks Tekniske Museum. Der åbnes med den nye udstilling “Corona, krise og kreativitet,” der er en særudstilling på vej og så er der åbent til kl. 21 hver onsdag.

9. juni 2020 kl. 12.52 | læs »

Nyt på vej i original og ekstremt rost tegneserie?

Saga er en spændende og meget original tegneserie, hvor talende dyr, royale robotter, flyvende træer, teenagespøgelser, neurotiske lejemordere og hævngerrige bordelmuttere giver livet kulør for hovedpersonerne. Efter to års udgivelsespause er der måske snart nyt på vej.

8. juni 2020 kl. 13.58 | læs »

Film: Omprogrammering sender hårdtslående robotbaby i armene på gangstere

Sci-Fi-dramaet Chappie af roste Neill Blomkamp er blevet tilgængelig på Netflix og følger en veludstyret politirobot, der opdrages af en flok gangstere.

2. juni 2020 kl. 09.29 | læs »

Ny Netflix-serie med Steve Carell gør tykt grin med amerikanske Space Force

I ny Netflix-komedieserie får en kantet general ansvar for at træne astronauter, tackle dysfunktionelle eksperter samt for at sige undskyld, når endnu en raket springer i luften.

28. maj 2020 kl. 14.29 | læs »

Bog: Det virkeligt fede liv på toppen hvor velhavere får lynhurtig og personlig adgang

I “The Velvet Rope Economy: How Inequality Became Big Business” demonstrerer erhvervsjournalist ved New York Times, hvordan det er blevet en god forretning at gøre forskel på høj og lav - og hvorfor det i sidste ende kan vise sig at være en skidt idé.

27. maj 2020 kl. 11.47 | læs »

Udstilling: Øgledage på Naturhistorisk Museum

Forårets storstilede udstilling af dinosaurfossiler i København blev forsinket af coronaudbruddet, men åbner nu 19. juni.

25. maj 2020 kl. 11.40 | læs »

Bog: Evigt liv og togtur gennem ormehullerne

I den fascinerende Pandora’s Star rejser menneskeheden nemt mellem stjernesystemer, men kommer også til at rode op i en oldgammel hemmelighed, man burde have ladet ligge.

22. maj 2020 kl. 11.43 | læs »
1

Bog af dansk stjerneprogrammør: Bliv hjemme – og styrk effektivitet og arbejdsglæde

Forfatterne til Remote: Office Not Required nøjes ikke med at gennemgå fordelene ved distance- og hjemmearbejde. De har demonstreret det i praksis med deres virksomhed, der blandt andet har fostret Ruby on Rails.

20. maj 2020 kl. 13.59 | læs »
3

Bog: Kulsort fantasy er fyldt med fleksibel moral

The Blade Itself er første bog i en underholdende fantasytrilogy præget af sort humor og komplekse personer med fleksibel moral.

18. maj 2020 kl. 11.40 | læs »