Lars Jacobsen

Chefredaktør, Computerworld

E-Mail

lja@cw.dk

Linkedin

Se Lars's LinkedIn profil

Chefredaktør for Computerworld siden 2013.

Mine interesser er især samlet om hvordan ny teknologi opstår og bliver brugt i samfundet eller i virksomheder. Jeg er oprindeligt uddannet cand.scient.adm. og skrev i sin tid speciale om hvordan opfattelsen og anvendelsen af it i den offentlige sektor har ændret sig over tid.

Hvordan de store virksomheder som Apple, Microsoft, Google og alle de andre kæmper om både privat- og virksomhedsbrugernes gunst er også noget jeg følger særligt med i.

Jeg har inden Computerworld blandt andet arbejdet for Teknologirådet, i Folketinget, forbedret usability i netbanker og på franske tankstationer samt tilbragt tre år i en offentlig styrelse med lave ledelsesinformation, tampe SQL-sætninger ind i rapportsoftware og prøve at få overblik over samtlige skibe i den danske handelsflåde siden 1978 - via en database som fik en gletscher til at virke hurtig.
1.487 artikler på Computerworld

Lars Jacobsen

Få tallene først: Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Skriv dig op og vær blandt de første, der modtager den store gratis rapport, når Computerworld it-jobbanks lønstatistik udkommer 1. februar.

26. januar 2023 kl. 12.36 | læs »

Glem alt om krise: De næste år er en lang række af overlappende katastrofer

Kommentar: En ulykke kommer sjældent alene: Vi vakler fra krise til krise og selv statsministeren spiller defensivt. Derfor skal du kende og planlægge efter begrebet polycrisis de kommende år.

20. januar 2023 kl. 13.21 | læs »

Et Microsoft-system skabt ren i Apple-panik: Her er mit farvel til Windows 8

Windows 8 var en af Microsofts sidste store fejlsatsninger før cloud-pengemaskinen. Jeg var med til lanceringen i Los Angeles - nu siger jeg farvel.

10. januar 2023 kl. 13.17 | læs »