Peter Perregaard

Adm. dir. for EMC Danmark

E-Mail

Peter.Perregaard@emc.com

Linkedin

Se Peter's LinkedIn profil

Peter Perregaard blev adm. direktør for EMC Danmark i 2013. Han har tidligere haft en række chefstillinger hos IBM, været adm. direktør for Oracle Danmark og for Software Innovation A/S samt viceadm. direktør hos cBrain A/S. Han har desuden haft en række bestyrelsesposter.

EMC Danmark er en af verdens førende it-producenter af informationsinfrastruktur, herunder backup- og recovery-løsninger, enterprise content management, unified storage, big data, enterprise storage og it-sikkerhed.

EMCs mission er at understøtte virksomhedernes udvikling ved at lagre, administrere, beskytte og analysere deres vigtigste aktiv ? information ? på en mere smidig, sikker og omkostningseffektiv måde.

Tidligere job:
CEO, Software Innovation A/S
COO, cBrain
Vice President, Oracle
Vice President, IBM

Bestyrelsesposter:
JMI Invest A/S
Skandiaweb
Scriptor Technology A/S
4 artikler på Computerworld

Peter Perregaard

Informationsgenerationen er krævende kunder - men firmaerne kan ikke følge med

Klumme: Danskerne er online mere end nogensinde før, og vi er en del af den globale informationsgeneration. En krævende flok, der engagerer sig i verden på nye måder. Spørgsmålet er, om dansk erhvervsliv er parat til kundernes stigende krav til digital udvikling.

8. juli 2015 kl. 06.31 | læs »
1

Hvordan ville du bruge 1.360 milliarder euro?

Klumme: Nedetid og tab af data er et voksende, kostbart problem, og halvdelen af virksomhederne har ingen planer for, hvad der skal ske, hvis det går galt med cloud og andre nye teknologier, viser en ny undersøgelse. Hvad vil du gøre ved det?

8. januar 2015 kl. 15.14 | læs »

Advarsel: It-chefer risikerer at ende på museum

Klumme: Alle virksomheder bliver til it-virksomheder, hvis de ikke allerede er det. Hvis ikke nutidens CIO's sætter strøm til udviklingen mod en fuldt integreret tredje platform, der understøtter forretningen, ender han på museum.

13. marts 2014 kl. 12.14 | læs »

CFO'en kan bygge bro over it-kløften

Alt for mange økonomiansvarlige holder fast i traditionelle løsningsmodeller og leverandør-sammensætninger, helt ude af trit med it-udviklingen. Det kan koste på innovationsevne og i sidste ende på bundlinjen.

5. december 2013 kl. 12.37 | læs »