Donald Farmer

Vice president for innovation og design, Qlik

E-Mail

donald.farmer@qlik.com

Linkedin

Se Donald's LinkedIn profil

Donald Farmer er desuden en anerkendt foredragsholder og forfatter, som beskæftiger sig med business intelligence. Han har 25 års erfaring inden for data management og analyser.

Han har brugt sin viden inden for så forskellige områder som middelalderarkæologi og dambrug.

Donald Farmer har tidligere været ansat hos Microsoft som leder af koncernens BI-team og har arbejdet med produktudvikling inden for ETL, predictive analytics og OLAP.
4 artikler på Computerworld

Donald Farmer

Derfor skal du lære at sige nej til dit livs handel - måske er det den, der lukker dit firma

Klumme: Virksomhedens strategiplan skal også pege på det, man under ingen omstændigheder skal sige ja til - også selv om det ligner århundredets ordre. Firmaet risikerer at komme på afveje, og måske ender det som århundredets fiasko.

13. juli 2016 kl. 15.25 | læs »

Alle vil gerne, men få kan finde ud af det: Sådan kommer du i gang med rigtig innovation

Klumme: Overforbruget af ordet "innovation" har fået os til at glemme, hvad det betyder, og mange virksomheder oversælger simple nylanceringer som innovation. Men der er forskel. Se her, hvordan du når frem til rigtig innovation.

21. marts 2016 kl. 09.00 | læs »
2

Hvis du ikke er nysgerrig efter at lære mere om forretningen, hvorfor er du her så overhovedet?

Klumme: Hvis det er klogt at være nysgerrig, så er business intelligence, som den praktiseres i dag, alt for ofte ikke særlig godt begavet. Hvis vi ikke er nysgerrige efter at lære mere om forretningen, hvorfor er vi her så overhovedet?

26. juni 2015 kl. 09.00 | læs »
2

Her er fem it-problemer som du (sikkert) ikke kan få has på

Klumme: Luften er tyk af ekspertforudsigelser om, hvad der vil ske i det kommende år. Her er fem problemer, som du nok ikke får løst, med mindre du er meget dygtig og heldig.

29. maj 2015 kl. 16.04 | læs »