Leif Jensen

Nordisk direktør, Kaspersky Lab

E-Mail

Leif.Jensen@kaspersky.com

Twitter

@LeifJensenDK

Linkedin

Se Leif's LinkedIn profil

Jeg hjælper privatpersoner og virksomheder med at opretholde et stærkt forsvar mod cyberkriminalitet. Til daglig er jeg nordisk direktør for Kaspersky Lab, som udbyder sikkerhedsløsninger- og services til beskyttelse af virksomheder, kritisk infrastruktur, regeringer og forbrugere i hele verden. Jeg er også tit ude hos virksomheder og skoler for at holde foredrag om it-sikkerhed og kriminalitet.

Både de personlige, karrieremæssige og erhvervsmæssige konsekvenser af cyberkriminelles handlinger ligger mig meget på sinde. Jeg mener, at vi som branche har et kæmpe ansvar for at oplyse om gode it-sikkerhedsvaner og hvordan man beskytter sig mod kriminalitet. Dels for at skabe en standhaftig it-sikkerhedskultur, dels for at gøre særligt de unge opmærksomme på, hvor grænsen for det it-kriminelle går.
3 artikler på Computerworld

Leif Jensen

3

Efter WannaCry må politikerne da fatte det: Nedslidte og ubeskyttede offentlige it-systemer er en alvorlig trussel mod vores alle sammens sikkerhed

Klumme: Hele vores samfund er ved at blive gennemdigitaliseret. I den proces bliver nedslidte og sårbare it-systemer pludselig eksponeret for angreb, og det kan ende helt galt. Men det overser man i det offentlige.

19. maj 2017 kl. 08.04 | læs »
8

Børn og unge ved chokerende lidt om cybercrime: Derfor må sikkerhedsbranchen på banen

Klumme: Gennemsnitsalderen for en it-kriminel er 17 år, og der bliver stadig flere af dem. Det bliver vi nødt til at gøre noget ved, og it-sikkerhedsbranchen har et ansvar.

2. marts 2017 kl. 10.08 | læs »

It-sikkerhedsbranchen mister vigtigt forsvarsvåben: Det skal du forberede dig på i 2017

Klumme: Det bliver meget værre på sikkerhedsfronten i 2017. Oven i købet mister sikkerhedsfolkene et vigtigt værktøj - her er de dystre udsigter.

22. december 2016 kl. 09.58 | læs »