Jesper Lund Hedegaard

Senior Manager, Accenture Security

E-Mail

j.lund.hedegaard@accenture.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Strategisk og ledelsesmæssig sikkerhedsrådgiver samt GDPR specialist i Accenture. Bredt funderet i sikkerhedsverdenen med erfaring både i strategisk, taktisk og operationel sikkerhed, fra cyber til fysisk sikkerhed.

Accenture er en global rådgivnings- og teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi.
16 artikler på Computerworld

Jesper Lund Hedegaard

1

Pas på med vindmøllerne - bæredygtig energi er en af de mest udsatte sektorer, når det handler om it-sikkerhed

Klumme: Produktionen af bæredygtig energi er en af de mest udsatte sektorer, når det handler om it-sikkerhed. Enhederne er i udgangspunktet ofte designet til at fungere i et lukket system og benytter ofte helt andre protokoller, end vi kender fra vores typiske enterprise-systemer. Det kan blive farligt.

23. november 2020 kl. 13.40 | læs »

Pas nu på: Mærkningsordning for it-sikkerhed kan give falsk tryghed

Klumme: Inden udgangen af 2020 kan de første danske virksomheder bryste sig af et nyt mærke for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Men der er mange problemer med den slags mærker, og folkene bag mærket skal holde tungen meget lige i munden.

21. september 2020 kl. 10.40 | læs »

Deep fakes kan også ramme din virksomhed

Klumme: Findes der en metode for ondsindede individer til at ramme din virksomhed hårdt uden at skulle bekymre sig om dine firewalls eller andre forsvarsværker? Svaret er ja.

30. april 2020 kl. 11.40 | læs »

Sådan får du mere ud af dine investeringer i it-sikkerhed

Klumme: Virksomhederne bliver nødt til at kende deres behov bedre og blive bedre til at opbygge kompetencerne til at anvende teknologierne, hvis de skal opnå god it-sikkerhed og undgå, at investeringerne går op i røg.

8. april 2020 kl. 10.00 | læs »