Carl-Henrik Hallström

Regional direktør, Wipro

E-Mail

carl-henrik.hallstrom@wipro.co
m

Linkedin

Se Carl-Henrik's LinkedIn profil

Siden 2013 har Carl-Henrik været nordisk regionaldirektør hos Wipro Limited, der er en global it-leverandør inden for informationsteknologi, konsulentrådgivning og virksomhedsprocesser.

Som regionaldirektør er det Carl-Henriks ansvar at styrke Wipros fremgang i Norden og udvide forretningsområderne inden for særligt produktion, retail, logistik og finans.

Med mere end 25 års erfaring inden for it, digital transformation og outsourcing er Carl-Henrik et kendt ansigt i branchen. Tidligere har han været nordisk Head of Business Effectiveness, People and Change hos KPMG i Sverige.
3 artikler på Computerworld

Carl-Henrik Hallström

Forældet software kan gøre din virksomhed sårbar

Klumme: Aldrende software udgør en alvorlig trussel mod alle virksomheder, da også software har en udløbsdato på lige fod med de fysiske produkter, og det kan efterlade virksomheden særdeles sårbar.

25. marts 2020 kl. 09.50 | læs »
1

IoT rummer et enormt potentiale for bæredygtighed og minimering af energiforbrug

Klumme: Internet of Things rummer et uudnyttet potentiale for at skabe en mere bæredygtig, digital fremtid. Det handler blandt andet om udnytte data om medarbejdernes rutiner til at nedbringe virksomhedernes energiforbrug og om egenproduktion af grøn energi - men initiativerne mangler.   

27. august 2018 kl. 14.00 | læs »

Pas på dine medarbejdere, når du digitaliserer: Det kan koste arbejdsglæden, hvis det ikke håndteres rigtigt

Klumme: Danske arbejdspladser er helt i front, når det gælder arbejdsglæde. Men digitalisering kan vende op og ned på den placering, hvis ikke man sørger for at få kollegerne med. Og det dur ikke med webinarer og undervisning i plenum.

26. februar 2018 kl. 10.00 | læs »