Samay Mir

chef for Data Science, Data Engineering og AI i Capgemini Danmark

Linkedin

Se Samay's LinkedIn profil

Samay Mir er 38 år og chef for Data Science, Data Engineering og AI i Capgemini Danmark.

Oprindeligt uddannet MSc i International Finance, Banking & Investment, London South Bank University.

Har arbejdet indenfor feltet data science, data engineering og AI de seneste 12 år.

Er i dag chef for Capgemini Danmarks enhed for Data Science, Data Engineering & AI, hvor vi hjælper danske og nordiske virksomheder og organisationer med at forankre strategiske beslutninger og forretningsbeslutninger i dataindsigter med afsæt i ”Big Data”.

Derudover er jeg ekstern lektor på CBS og medudvikler af Master-kurset ”Applied Machine Learning & Data Engineering. Et kursus, der er udviklet med henblik på at afspejle de reelle processer og erfaringer, som virksomheder og organisationer oplever i forbindelse med at anvende Machine Learning og AI i praksis.
3 artikler på Computerworld

Samay Mir

EU på vej med AI-lov: Indvarsler nye tider for virksomheder og myndigheder

Klumme: Algoritmer vil blive brugt med både gode og dårlige intentioner. Derfor er EU på vej med lovgivning for udvikling og brug af AI.

20. september 2022 kl. 10.00 | læs »

Virksomheder har store datadrømme, men forankringen i topledelsen mangler alt for tit

Klumme: Det er sjældent tekniske udfordringer, der står i vejen for virksomheders drømme om at blive mere datadrevne. Oftest handler det om mangel på ledelsesforankring og manglende grundlæggende indsigt i, hvilke data man indsamler, hvem i forretningen der ejer data, og til hvad og hvem man egentlig indsamler data.

16. december 2021 kl. 10.00 | læs »

En rumraket får ikke en Fiat Panda til at flyve

Klumme: Alt for mange virksomhedens processer ikke er gearet til at komme i overhalingsbanen, eller blot teste nogle af de ideer, som proof of concept-projekterne føder. Her har du fire steps til at gå fra proof-of-concept til integration i organisationen.

3. oktober 2019 kl. 10.00 | læs »