Stefan Pedersen

Managing Director, WaveAccess Denmark

E-Mail

stefan@wave-access.com

Linkedin

Se Stefan's LinkedIn profil

Stefan Pedersen har gennem årtier arbejdet med salg og IT. I dag sidder han som direktør for WaveAccess i Danmark og har stor indsigt i software- og IT-outsourcingmarkedet.
5 artikler på Computerworld

Stefan Pedersen

Fullstack-udviklere: En del af udfordringen eller af løsningen?

Klumme: Fullstack-udviklere er i høj kurs, men de påvirker ikke efterspørgslen på it-eksperter som så mange andre, og så er de ikke super anvendelige hele tiden. Det giver stof til eftertanke for mange virksomheder. Men at slette dem fra ønskelisten vil være en stor fejl. For de har meget at bidrage med i konkrete tilfælde.

9. december 2021 kl. 13.01 | læs »

Systemintegration på mere godt end ondt

Klumme: Hvorfor er integrationer så ugleset, og hvad kan man gøre for at lette processen. Her en samling konkrete gode råd til en bedre oplevelse og større sandsynlighed for succes.

1. november 2021 kl. 13.10 | læs »

Den virtuelle virkelighed er blevet virkelig

Klumme: Virtual reality er nået til et stadie, hvor muligheder er så håndgribelige, at virksomhederne ikke længere har råd til at ignorere det. VR er ikke længere kun af interesse for legetøjsproducenter. Det er blevet et seriøst værktøj, der kan spare virksomheder millioner af kroner.

20. april 2021 kl. 10.45 | læs »
1

Machine learning kan være genvejen til bedre konkurrence-evne

Klumme: MLOps er ikke typisk betragtet som det mest spændende område i sig selv, men det er et område, hvor der er meget store fordele at hente, som kan være en genvej til bedre konkurrenceevne.

21. januar 2021 kl. 10.00 | læs »

Få dine corona-relaterede it-udfordringer af vejen – eller helt ud af landet

Klumme: Den globale pandemi stresser virksomheder - og deres it-afdelinger specifikt. Men hvad har vi lært, og hvad kan vi gøre for at overvinde de udfordringer, der har skabt en ”ny normal” virkelighed?

13. oktober 2020 kl. 10.14 | læs »