Martin Løbel

Tidligere adm. direktør, Cibicom

E-Mail

martin.lobel@yahoo.com

Linkedin

Se Martin's LinkedIn profil

Martin Løbel Interesserer sig specielt for kombinationen af teknologisk nytænkning med kommercielle muligheder og forretningsudvikling.

Har arbejdet med hardwareudvikling (Integreret elektriske- og optiske halvleder-komponenter) til fiberkommunikationssystemer og har haft stillinger som Engineering Manager og General Manager for INTELs designcenter i København og Litauen.

Arbejdet for danske Fiber-To-The-Home operatører, hvor han har haft forskellige roller inden for salg & marketing, strategi og som teknisk direktør for Waoo med fuldt ansvar for et nationalt 24/7 netværk og service til IPTV, kabel-tv, internet og telefoni.

Siden 2015 administrerende direktør for Cibicom, som er en infrastruktur virksomhed specialiseret i design og 24/7-drift af nationale missionskritiske radionetværk, og har lanceret flere nye forretningsområder såsom, Tower-as-a-service, IOT, datacenter/fiber og Telecom installation service.

Uddannet civilingeniør (E), og har en ph.d. i optik/fysik samt en bachelor i business & økonomi administration (HD – Int. Business).

Tidligere jobs:

Teknik & Strategi Direktør, Waoo, 2010-2014

Salg & Marketing Direktør, ComX, 2007-2010

Engineering Director/GM, INTEL Corporation, 2000-2006

Researcher & Designer, GIGA, 1998-2000
4 artikler på Computerworld

Martin Løbel

Blockchain-teknologi – er det en død sild eller en tyv om natten?

Klumme: Er blockchain-teknologi bare er en død sild med minimalt potentiale? Eller skal vi forvente, at teknologien ender med at påvirke mange brancher fundamentalt?

30. marts 2022 kl. 11.40 | læs »

Undgå ransomware: Her er tre basale metoder, som du kommer rigtigt langt med

Klumme: Med disse tre basale tiltag kan du faktisk ruste dig ganske godt mod at blive lagt ned af et ransomware-angreb.

16. juni 2021 kl. 11.40 | læs »
2

5G og nye frekvenser – giver det innovation og forgylder telebranchen?

Klumme: Vi skal ikke have de store forventninger til, at fremtidens 5G ændrer på vores dagligdag på den korte bane, selv om mange prøver at hype det til noget stort.

23. april 2021 kl. 14.15 | læs »

Vælg bestyrelsesformand med disse tre vigtige karakteristika: De er vigtige for virksomheden

Klumme: Man ønsker sig jo altid bestyrelsesformand med masser af viden og erfaring, der direkte relaterer sig til det, virksomheden beskæftiger sig med. Mit råd at, at man også sikrer sig, at en formand med sikkerhed opfylder tre særlige karakteristika.

2. februar 2021 kl. 10.01 | læs »