Martin Løbel

Tidligere adm. direktør, Cibicom

E-Mail

martin.lobel@yahoo.com

Linkedin

Se Martin's LinkedIn profil

Martin Løbel Interesserer sig specielt for kombinationen af teknologisk nytænkning med kommercielle muligheder og forretningsudvikling.

Har arbejdet med hardwareudvikling (Integreret elektriske- og optiske halvleder-komponenter) til fiberkommunikationssystemer og har haft stillinger som Engineering Manager og General Manager for INTELs designcenter i København og Litauen.

Arbejdet for danske Fiber-To-The-Home operatører, hvor han har haft forskellige roller inden for salg & marketing, strategi og som teknisk direktør for Waoo med fuldt ansvar for et nationalt 24/7 netværk og service til IPTV, kabel-tv, internet og telefoni.

Siden 2015 administrerende direktør for Cibicom, som er en infrastruktur virksomhed specialiseret i design og 24/7-drift af nationale missionskritiske radionetværk, og har lanceret flere nye forretningsområder såsom, Tower-as-a-service, IOT, datacenter/fiber og Telecom installation service.

Uddannet civilingeniør (E), og har en ph.d. i optik/fysik samt en bachelor i business & økonomi administration (HD – Int. Business).

Tidligere jobs:

Teknik & Strategi Direktør, Waoo, 2010-2014

Salg & Marketing Direktør, ComX, 2007-2010

Engineering Director/GM, INTEL Corporation, 2000-2006

Researcher & Designer, GIGA, 1998-2000
2 artikler på Computerworld

Martin Løbel