Jesper Riedel

Direktør, LeapForward

E-Mail

jesper@leapforward.dk

Twitter

@RiedelJesper

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Jesper Riedel har 25 års erfaring fra større amerikanske it-virksomheder, herunder 10 års ledelseserfaring i Microsoft og 7 års erfaring med at bygge og lede effektive virtuelle teams på tværs af Europa.

Jesper har skabt LeapForward med ambitionen om at udnytte erfaringer fra en Corporate verden til at hjælpe danske virksomheder med at drive vækststrategier, effektiv virtuel ledelse og automatisering af salg og marketing processer.Tidligere job:

Sales Director, Microsoft Advertising

Solution Sales Specialist, Microsoft Denmark

Solution Sales Specialist, HP

Senior Consultant, Compaq Services
2 artikler på Computerworld

Jesper Riedel

Glem alt om virtuelt samarbejde, fremtiden er hybrid: Sådan optimerer du møder hjemmefra

Klumme: Der er store potentialer i at tillade en øget grad af fleksibilitet, også i forhold til geografisk lokation. Vi skal ikke tilbage til tiden før corona, vi skal fremad mod en ny arbejdsplads, der favner det hybride samarbejde.

30. marts 2021 kl. 11.02 | læs »

Værktøjer alene skaber ikke det gode online-møde: Der er stadig behov for at vi øver os på effektiv mødedeltagelse, god formidling og online-samarbejde

Klumme: Vi bør udnytte tiden nu til at skabe de bedste forhold for fremtidens måde at arbejde på - både når det handler om at investere i de rette værktøjer og processer og om at sikre optimal brug af de værktøjer, som vi nu engang har for hånden.

5. februar 2021 kl. 13.59 | læs »