Sara Winther

Director Digital Business Transformation, NTT DATA Business Solutions

E-Mail

sara.winther@nttdata.com

Linkedin

Se Sara's LinkedIn profil

Sara arbejder til daglig med de digitale udfordringer og løsninger, som danske og nordiske virksomheder er optaget af.

Hun er uddannet cand.merc fra Syddansk Universitet og startede som SAP konsulent tilbage i 2004 hos NTT DATA Business Solutions.

Siden har hun arbejdet med ERP løsningsarkitektur og implementering hos en lang række kunder, og i dag rådgiver hun kunderne i deres rejse mod at blive intelligente virksomheder.
4 artikler på Computerworld

Sara Winther

Udnyt standardvejen til AI-baseret innovation

Klumme: Den hurtige vej til innovation for mange virksomheder er et simpelt løft til ny platform og adoption af standarderne fra softwareleverandøren. Før man kaster sig ud i risikable innovationsprojekter, bør man have undersøgt standardvejens use-cases med tilhørende innovation.

13. november 2023 kl. 13.34 | læs »

Udbudsprocessen kan spænde ben for den sunde, komponerbare ERP-arkitektur

Klumme: ERP-platforme er forskellige. Derfor kan et for detaljeret udbudsmateriale sætte uheldige rammer for forretningstransformationen hen imod den ønskede målarkitektur. Hvorfor smide perfekt integration ud ad vinduet bare for at imødekomme en foruddefineret udrulningsplan eller for selv at komponere det hele?

23. marts 2023 kl. 12.20 | læs »

Kærlighed til standarder trives bedst i hvedebrødsdagene: Få et langt og lykkeligt liv med kernesunde ERP-projekter

Klumme: Nu er det en strategisk nødvendighed at holde ERP-kernen ren og standardiseret. Derfor må vi for alvor bryde med den utroskab over for de standarder, som alle ellers hylder ved starten af projektet.

29. september 2022 kl. 10.06 | læs »

Derfor er ERP-projekter altså ikke en popularitets-konkurrence

Klumme: ERP-beslutningerne skal højt op i organisationen for at lægge byggesten til fremtiden. Hvordan sikrer man ellers, at fremtidens innovation har en stemme rundt om bordet? 

4. april 2022 kl. 09.45 | læs »