Christian Lindtorp Andersen

Country Manager, Snowflake Danmark

E-Mail

christian.andersen@snowflake.c
om

Linkedin

Se Christian's LinkedIn profil

Christian har siden 2010 beskæftiget sig professionelt med tech og data management og har de seneste 6 år specialiseret sig i cloudløsninger til flere af Danmarks største virksomheder.

Inden han tilsluttede sig Snowflake var han blandt de 30 første ansatte i den danske afdeling af Salesforce, senest som Account Executive, Marketing Cloud.

Christian var første mand i Snowflake Danmark og har derfor været med på vækstrejsen lige fra start.

Nu har han ledelsesansvaret for at udbygge det danske team, den danske kundebase og vinde markedsandele for den amerikanske techvirksomhed.
4 artikler på Computerworld

Christian Lindtorp Andersen

Hop med på AI-toget, men tag jeres forholdsregler

Klumme: Generativ AI er et område, der skal investeres i for at følge med, men enhver virksomhed bør finde ud af, hvordan det kan forbedre deres arbejde og ændre branchen frem for blot at følge med på en bølge.

10. november 2023 kl. 12.20 | læs »

2023 bliver datasikkerhedens år. Her er tre tendenser, du skal holde øje med

Klumme: Virksomheder kommer til at arbejde med datasikkerhed på en anden måde i det nye år. Her er mine tre bud på tendenser, der kommer til at tegne 2023.

28. december 2022 kl. 13.59 | læs »

Cloud-dataplatforme kan blive det hemmelige våben i cybersikkerhedskapløbet

Klumme: det er blevet essentielt at kunne forene sikkerhedsdata med ubegrænset tilgængelighed, hvis vi skal vinde kampen mod de cyberkriminelle.

21. juni 2022 kl. 09.04 | læs »

Hvis vi skal bruge kunstig intelligens, skal vi gøre det på et solidt etisk grundlag

Klumme: Vi er nødt til at anerkende og tage aktiv stilling til dataetik, når vi behandler data, bruger algoritmer, maskinlæring og kunstig intelligens. Ellers ender vi et sted, hvor ingen ved, hvem der har vores data, og med hvilke formål den bliver anvendt - og så vakler grundlaget for at bruge disse teknologier kommercielt.

12. april 2022 kl. 10.20 | læs »