Annonceindlæg fra Cisco (gammel)

Tag kompleksiteten ud af it-sikkerhed

Det er en udfordring for mange virksomheder at holde trit med onlinetrusler. De skal have adgang til et værktøj, der giver dem maksimal beskyttelse.

Små og mellemstore virksomheder har ofte ikke de fornødne ressourcer eller økonomi til at opretholde en it-afdeling, der både kan drive den almindelige drift og samtidig holde øje med, hvad der sker på sikkerhedsfronten.

Trusselsbilledet ændrer sig konstant, der kommer nye typer af malware og ransomware, og markedet er spækket med myriader af våben, der kan bruges i kampen mod cybertruslerne.

”For mange SMV’er er det netop udfordringen. De har sjældent den fornødne viden til at vurdere truslernes alvor eller virksomhedens sårbarhed. De forsøger ofte at beskytte sig selv med en række af forskellige våben, men det gør bare tingene mere komplekse og vanskelige at bruge og bidrager ikke til en højere it-sikkerhed,” siger Paul D’Cruz, Director of Cloud Security, EMEA hos Cisco.

 

Mindre budgetter

De fleste mindre virksomheder er ikke gearet til at håndtere store og komplekse it-sikkerhedsinstallationer, og Paul D’Cruz oplever, at de leder efter løsninger, der er lette at bruge, som sikrer dem, og som fjerner kompleksiteten.

Cisco Umbrella er netop sådan en løsning. Den leveres som en cloud-tjeneste, og Paul D’Cruz beskriver den som virksomhedens første forsvarslinje.

”Første gang du kobler dig på nettet, så tjekker Umbrella for ondsindet indhold og websites, der så bliver filtreret fra. Den tjekker løbende alle de steder, du besøger, den sikrer, at du ikke kommer over på websider, der er ondsindede, og der kan løbende tilføjes nye funktioner,” forklarer Paul D’Cruz.

Udover at mange mindre virksomheder ikke har de samme budgetter som store virksomheder og derfor ikke på samme måde kan følge med i, hvad der sker på sikkerhedsfronten, så oplever Paul D’Cruz også, at mange virksomheder har tjenester og løsninger, de faktisk slet ikke bruger.

 

Forståelse for mindre virksomheder

”Derfor er det vigtigt, at en sikkerhedsløsning ikke bliver for stor og kompliceret. Den skal være til at styre og overskue, og den skal kunne integreres i andre løsninger,” forklarer Paul D’Cruz og fortsætter:

”Derfor skal virksomhederne lede efter den synergi, der er nødvendig, så de let kan håndtere alle enheder og løsninger fra et og samme sted. Vores Umbrella-løsning integrerer sig således mod de fleste systemer, f.eks. Apple-enheder, så vores brugere kan styre alt et sted fra.”

Han mener desuden, det er vigtigt at forstå, hvordan en mindre virksomhed driver forretning.

”Umbrella er vokset ud af SMV-segmentet, og hele dens DNA er løsninger, der tilgodeser de små virksomheders behov. Vi ved, hvordan det er at være en lille virksomhed, og den viden kommer vores kunder til gode,” forklarer Paul D’Cruz.

Derfor kræver Umbrella ikke nogen stor it-viden at bruge eller installere. Den leveres som en cloud-løsning, og virksomheder kan prøve den frit i 14 dage og se, hvad den kan gøre for dem.

”Efter testperioden kan vi så vise virksomheden, hvilken beskyttelse vi har givet dem, og hvad vi har blokeret. Der er også den mulighed, at vi sætter systemet i lære-tilstand, og så gør vi intet, men efter prøveperioden viser vi virksomheden, hvad den har været udsat for,” slutter Paul D’Cruz.

 

Umbrella

  • En ren cloud-løsning
  • Beskytter både lokalt, og når medarbejderen er på farten
  • Giver fleksibilitet og overblik via en online portal
  • Har siden 2006 beskyttet over 100 millioner brugere
  • Yder beskyttelse på DNS-niveau

Kontaktinfo:

Cisco Systems Danmark ApS (gammel)

Lautrupsgade 7

2100 København

https://www.cisco.dk

Våbenkapløbet er bestemt ikke tabt

De it-kriminelle er snedige. Men med rettidig omhu er det muligt at holde dem fra døren. Værktøjerne findes. De skal blot implementeres rigtigt.

Conscia: Har du talt med din risikoprofil i dag…?

Sikkerhedsværktøjer i løs vægt er ikke nok til at undgå truslerne i cyberspace. Dagens trusselsbillede kræver samspil og integration.

NetDesign: It-sikkerheden flytter med forretningen i skyen

Virksomheder flytter stadig flere data op i skyen. Det simplificerer mange virksomheds­processer og gør det muligt at agere mere agilt.

Wingmen: Netværkssikkerheden udfordres af eksterne samarbejdspartnere og IOT-udstyr

I dag er det mere ­reglen end undtagelsen at have flere leverandører inde på virksomhedens ­netværk.

Netteam: Det digitale dilemma: Balancegangen mellem sikkerhed og fleksibilitet

Det er nemt at give virksomhedens medarbejdere adgang til netværket med deres egne enheder. Hvordan undgår man, at it-sikkerheden sættes over styr?

Paraderne skal være oppe hele tiden

Blot et øjebliks uopmærksomhed kan være katastrofalt. De it-kriminelle lurer nemlig lige uden for både din virksomheds hoveddør og bagdør.

Alt for mange virksomheder er bagud med it-sikkerheden

Det går ikke hurtigt nok for danske virksomheder med at få etableret forsvar mod cybertrusler. Det påpeger ekspert fra Dansk Erhverv.

Den moderne firewall giver indblik i netværket

Firewallen er gået fra at være en enhed, der gav begrænsninger, til at være en mangfoldig enhed, der skaber ­muligheder.

Hackede brugerlogins er den helt store trussel mod virksomheders it-sikkerhed

Næsten 80% af alle sikkerhedsbrud sker, fordi brugerlogins knækkes eller lækkes. Det er et ­kæmpe ­problem for store som små virksomheder.

Automatisering og værktøjerne gør forskellen

Den jydske Haandværkerskole er godt klar over, hvor vigtig it-sikkerhed er. De oplever nemlig tit, at udefrakommende prøver at komme på deres netværk.

E-mails: Gamle hackertricks virker stadig

Lidt lækker e-mail lokkemad til medarbejderne kan udløse it-katastrofen. Men med de rigtige værktøjer og omtanke kan I sagtens ­beskytte ­virksomheden

Sikkerhed skal integreres i alt

Med et stadigt mere fragmenteret it-landskab er det afgørende, at sikkerhed integreres i alle produkter, der er koblet til netværket.

Se flere indlæg

Se alle annonceindlæg