Annonceindlæg fra CHG MERIDIAN

CHG-MERIDIAN viser vej indenfor cirkulære IT-løsninger

Der er lang vej før cirkulær økonomi er fuldt integreret i samfundet, men hos CHG-MERIDIAN har principperne længe været del af forretningsmodellen.

Stadig flere virksomheder øger deres indsats for at finde bæredygtige tilgange til drift og forretningsudvikling, ligesom klimavenlige aktiviteter er blevet en afgørende differentierende faktor. Særligt i takt med, at kun bæredygtige forretningsmodeller med rimelighed kan forventes at få succes på lang sigt.

Mange stræber derfor efter at nå ambitiøse bæredygtighedsmål og er opmærksomme på deres miljøpåvirkning i talrige sammenhænge. Også når der er behov for eksempelvis at investere i ny hardware eller IT-services.

Gør hardwareporteføljen mere klima- og miljøvenlig

Med lang erfaring og innovative løsninger har CHG-MERIDIAN ydet en stor indsats for at hjælpe deres kunder med at minimere uønsket klima- og miljøpåvirkning. CHG-MERIDIAN hjælper gennem hele IT-udstyrets livscyklus, lige fra finansiering og brug til certificeret og sikker datasletning, klargøring og videresalg.

Ved at vælge en cirkulær model med professionelt renoveret og leaset udstyr – eksempelvis i stedet for at købe nogle få nye enheder – reduceres klimaaftrykket betragteligt. Det gør det let og trygt at vælge en genanvendt, klargjort og gennemtestet enhed i stedet for at købe nyt.

Det er imidlertid svært at undgå udledning af drivhusgasser helt, selv når man tager udgangspunkt i cirkulært baserede forretningsmodeller. Derfor har CHG-MERIDIAN lanceret den nye, globale finansieringsløsning carbonZER0 som et vigtigt redskab på rejsen mod en cirkulær økonomi.

carbonZER0 er en enkel, omfattende løsning til kulstofneutrale – og dermed mere bæredygtige – investeringer i IT-udstyr. Hvilket kan være en forretningskritisk udfordring at håndtere i situationer med råvaremangel,” siger Lukas Tränkle, Executive Vice President Finance Northern Europe CHG-MERIDIAN.

carbonZER0 fungerer ved, at CHG-MERIDIAN udarbejder et omfattende billede af et produkts samlede klimaemission. Her tages højde for både fremstilling, logistik og elforbrug gennem produktets samlede livscyklus. Med carbonZER0 kan emissionerne derefter kompenseres fuldstændigt, hvorved man reelt kan gøre virksomhedens hardwareportefølje kulstofneutral IT-infrastruktur.

Næste skridt mod en mere miljøvenlig fremtid

I kombination med en cirkulær styring af livscyklussen repræsenterer carbonZER0 derfor det næste skridt mod en mere miljøvenlig fremtid.

Løsningen er tilgængelig til smartphones, bærbare computere og skærme såvel som til desktops, tablets og andre håndholdte enheder. Midlerne, der genereres af det marginalt forhøjede leasinggebyr, bruges til at finansiere internationalt certificerede projekter, hvis formål er at modvirke klimaændringer.

Koblingen mellem ​​innovative løsninger og bæredygtige er vigtige elementer på vejen mod et bæredygtigt samfund med større fokus på en cirkulær økonomi – og for CHG-MERIDIAN er det mere end blot tomme ord.

”Vores renoveringsgrad er på helt op til 95 procent, og alt udstyr, der ikke kan genbruges, returneres til genanvendelse gennem certificerede genbrugspartnere. Desuden bruger vore egne teknologicentre kun vedvarende energi, og der arbejdes løbende med at forbedre virksomhedens miljøarbejde. I sidste ende handler det om at bidrage til en bedre fremtid,” konstaterer Lukas Tränkle.

 

Bæredygtighed er en central del af CHG-MERIDIANs DNA, og vi arbejder hele tiden på at tilpasse vore produkter og tjenester med henblik på at optimere vores cirkulære forretningsmodel, siger Lukas Tränkle, Executive Vice President Finance Northern Europe, CHG-MERIDIAN.

Læs mere om CHG-MERIDIAN her

CHG MERIDIAN - Effektiv teknologiledelse

Din partner til effektiv teknologistyring ✓ Løsninger til it, sundhedspleje og industri ✓ uafhængigt af banker, producenter og tjenesteudbydere.

Kontaktinfo:

CHG MERIDIAN

Frode Jakobsens Plads 4, 5

2720 Vanløse

https://www.chg-meridian.com/

Se alle annonceindlæg