Annonceindlæg fra QNAP

Sig hej til 2023: Året med 2.5GbE til NAS-servere og alle andre kablede enheder!

Med stigende tilgængelighed på netværksroutere og -switche, bundkort og laptops er 2023 året for 2.5GbE. QNAP NAS bringer dén oplevelse ind i dit liv!

Nye multi-gigabit Wi-Fi 6 (802.11ax) standarder har været drivkraften bag højere båndbreddekrav til kablede og trådløse netværksforbindelser. Mens hurtigere netværkshastigheder i høj grad gavner flerbrugermiljøer som arbejdspladser, begynder hjemmebrugere også at kræve højere båndbredde for at få glæde af hurtigere internethastigheder. QNAP leverer en række netværks- og lagringsløsninger til at imødekomme dit behov for højere hastigheder!

En perfekt udvidelse til din ekspanderende 2.5GbE-infrastruktur er QNAP TS-264 – en kompakt 2-bay NAS med overlegen ydeevne. Da den understøtter op til 22 TB lagerplads og 4 TB M.2 SSD-caching til en overkommelig pris, lever TS-264 op til dine multitasking-udfordringer til filhåndtering, backup, samarbejde og videokonvertering.

 

QNAP har givet den nye TS-264 NAS et stuevenligt look med diskrete indikatorer på det gyldne betjeningspanel. USB-porten er praktisk til én-knaps sikkerhedskopiering af indhold på eksterne drev.

 

QNAP TS-264

Drevet af en Intel Celeron N5095, 4-kerne/4-tråds processor (burst op til 2,9 GHz), har TS-264 to 2.5GbE RJ45-porte og Port Trunking for op til 5 Gbps kombineret båndbredde. Med to M.2 NVMe SSD-sokler og et PCIe Gen 3 x2-slot har den fleksibilitet til at udvide NAS-funktionaliteten, så brugerne får mulighed for at installere et QM2-kort til yderligere M.2 SSD-caching eller lagerudvidelse, alternativt forskellige 10GbE/5GbE-netværkskort. TS-264 kommer med 8 GB RAM til afvikling af lette VM'er og containere samt understøttelse af multi-cloud backup, cloud storage gateways, 4K HDMI-output og transkodning i realtid, som sammen med udvidelig lagerkapacitet og alsidige apps gør denne enhed til en omkostningseffektiv, driftssikker 2.5GbE NAS.

Ydermere er TS-264 udstyret med to 2.5GbE RJ45 (2.5G/1G/100M/10M) LAN-porte, som giver dig mulighed for at bruge eksisterende CAT5e-kabler til at opgradere netværkshastigheder fra 1 Gigabit til 2,5 Gigabit. De to 2.5GbE-porte understøtter også Port Trunking for op til 5 Gbps transmissionshastigheder, hvad der forbedrer effektiviteten af båndbreddekrævende business-applikationer som for eksempel store filoverførsler, hurtig backup/gendannelse og multimedieoverførsel/redigering.

 

Bagpanelet på QNAP TS-264 er velforsynet med to 2.5GbE LAN-porte, to 10GbE USB-porte, en 1GbE USB-port og en HDMI-bøsning. Øverst er der et dæksel, som kan give adgang til en PCIe-udvidelseskort.

 

Udvidelses- og opgraderingspotentiale

Lige ud af kassen vil den nye QNAP NAS-enhed være mere end tilstrækkelig til hjemme- og SMB-brugere. Og efterhånden som dine krav vokser, kan den nemt vokse med dig.

  • Opgrader til dual-port 10GbE med et PCIe-netværkskort. Med et overlegent hardwaredesign kan du installere et dual-port 10GbE netværkskort som QXG-10G2TB i TS-264. Ved at kombinere 10GbE netværk, en quad-core processor og M.2 SSD-caching kan TS-264 realisere sit fulde performance-potentiale.
  • Udvid lagerkapaciteten med op til 14 harddiske. TS-264 understøtter en lagerkapacitet på op til 22 TB ved at installere to 3,5” 22 TB-harddiske i RAID 1. Ved at tilslutte en TL-D1600S QNAP-lagerudvidelsesenhed kan du slutte yderligere 14 harddiske til TS- 264 og få helt op til 240 TB lagerplads til at imødekomme voksende lagerkrav.
  • For at accelerere AI-drevet billedgenkendelse og caching med TPU- og PCIe-udvidelse understøtter TS-264 SSD-caching og har to M.2-sokler til M.2 PCIe NVMe SSD'er med 2280 formfaktorer (sælges separat) for at øge den totale NAS-ydeevne eller Edge TPU til AI-billedgenkendelse. Qtier-teknologi kan også bruges til at styrke TS-264 med automatisk styring, der kontinuerligt kan optimere lagereffektiviteten på tværs af alle installerede drev.
  • One Touch Copy backup med USB 3.2 Gen 2. TS-264 har to 10 Gbps USB 3.2 Gen 2-porte med hurtigere filoverførsel til/fra USB 3.2 Gen 2-enheder. One Touch Copy-knappen giver dig også mulighed for at sikkerhedskopiere indholdet af USB-enheder til TS-264 med et enkelt tryk på en knap.
  • Bedre mobiloplevelse med GPU. Tager du mange billeder med din smartphone? Qfile-mobilappen hjælper dig med at frigøre plads ved automatisk at sikkerhedskopiere billeder til TS-264. Med Intel UHD Graphics accelererer TS-264 konverteringen af videoer til 1080p / 720p, så du kan få mulighed for jævnt flydende streaming til mobile enheder over varierende mobilnetværkshastigheder.
  • Brug din NAS som en pc. QNAPs eksklusive Virtualization Station gør det muligt at køre flere virtuelle Windows/Linux-maskiner. Ved at tilslutte et tastatur, en mus og en HDMI-skærm kan du nemt bruge TS-264 som en pc.

 

QNAPs DQV (Design Quality Verification) team anbefaler disse seks 4TB Seagate-harddiske til TS-264.

 

QTS 5: Hurtig, intuitiv og nem at bruge!

Intet it-produkt er bedre end dets software. Derfor leveres TS-264 med QTS 5 – den seneste version af det proprietære QNAP operativsystem – som standard. Det sikrer en næste-generations brugsoplevelse med en opdateret systemkerne, optimeret brugerflade og avancerede sikkerhedsfunktioner.

  • Intuitivt. Du vil kunne lide det. Når du navigerer i QTS 5, vil du bemærke et stærkere fokus på detaljer, så du får en suveræn browseroplevelse. Nyd den mere flydende NAS-oplevelse, et behageligt visuelt design, og find dine yndlingsapps hurtigere.
  • Kom i gang med opslagstavlen. Når du gennemfører en førstegangsinstallation, guider opslagstavlen dig gennem opsætningsprocessen. Du skal blot følge trin-for-trin instruktionerne for at få en hurtig og nem opsætning.
  • Intuitiv og responsiv brugerflade. Uanset om du klikker på knapper, skifter mellem apps, udvider/lukker vinduer, bliver hver eneste handling meget mere intuitiv. Søgelinjen i hovedmenuen hjælper også med hurtigt at finde ønskede apps.

 Dette 4TB-drev fra Seagate ligner mange andre harddiske, men IronWolf-logoet og ”NAS” i det røde felt signalerer, at det er konstrueret specielt til 24/7-drift i et netværk.

 

Fungerer med Seagate

TS-264 og andre QNAP NAS-servere er kompatible med 3,5” harddiske samt 2,5” SSD-drev. Dette sikrer dog ikke, at enhver harddisk vil levere optimale resultater, når den er installeret i din TS-264-enhed.

For at imødekomme forskellige brugsbehov leverer harddiskproducenter ofte forskellige modeller og specifikationer i deres produktfamilier. Når produktspecifikationerne er forskellige med hensyn til IC, PCB og layout, kan der være kompatibilitetsproblemer. Hvis harddiskene i din QNAP NAS ikke er fuldt kompatible, kan du opleve problemer som nedsat ydeevne, systemustabilitet, forkortet drevlevetid eller dårlige sektorer.

QNAP tester og verificerer harddiskkompatibilitet med NAS og lagerudvidelsesenheder (JBODs), og tjekker, at softwaren og hardwaren er fuldt integreret til problemfri drift. På den måde sikrer vi, at vores brugere får de absolut mest gennemtestede løsninger.

Efter at have bestået disse test anbefales et stort udvalg af Seagate-harddiske af QNAP til NAS-brug, hvor ultimativ pålidelighed er blandt de missionskritiske parametre.

En del af QNAPs Compatibility List-tjeneste er en søgefunktion, som gør det hurtigt og nemt at udvælge harddiske til enhver QNAP NAS. Hvis du ønsker at udstyre din TS-264 med 4 TB-drev, vil QNAP give dig et valg mellem seks modeller – et SkyHawk-drev, to IronWolf-drev og tre Exos Enterprise-drev, som alle er testet af QNAPs DQV (Design Quality Verification) team og anbefales til TS-264.

 

Styrk din QNAP NAS med Seagates IronWolf Health Management

Seagates IronWolf Health Management (IHM) (tilgængelig i udvalgte QNAP NAS) hjælper med løbende at sikre dine datas sundhed. Når du bruger understøttede IronWolf- eller IronWolf Pro-harddiske, forbedres den overordnede systempålidelighed ved at give brugerne værktøjer til forebyggelse, indgreb og gendannelse.

Forebyggelse: IHM overvåger dit systemmiljø og sørger for passende forebyggende handlinger for at sikre dine data.

Indgreb: Undgå katastrofale datatab ved at lade IronWolf Health Management analysere hundredvis af parametre og anbefale backup efter behov.

Gendannelse: Hvis der opstår en fejl, har du adgang til IHMs Rescue Data Recovery Service (2-års service inkluderet i IronWolf Pro). IHM giver nem adgang til IHMs Rescue Data Recovery Service gennem QNAP NAS.