Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Annonceindlæg fra QNAP

Den helt nye QNAP TBS-h574TX – Sandsynligvis verdens bedste Thunderbolt NASbook?

QNAPs seneste NASbook, den SSD-bestykkede TBS-h574TX, har E1.S M.2 SSD-storage og Intel 13. generation Core i3.

QNAPs seneste NASbook, den SSD-bestykkede TBS-h574TX, har E1.S M.2 SSD-storage og Intel 13. generation Core i3- eller i5-arkitektur samt TB4- og 10GbE-forbindelse.

Siden QNAP lancerede deres første Thunderbolt-enhed tilbage i 2017, har virksomheden investeret ambitiøst i produktudvikling og gået fra styrke til styrke med hver ny generation. Som spydspids for fremtidig videolagring og ‑redigering, er den banebrydende TBS-h574TX NAS blevet anerkendt og tildelt den prestigefyldte CES 2024 Picks Award af TechRadar Pro.

 

Set-top-designet gør TBS-h574TX pladsbesparende: Med et mindre fodaftryk end et ark A4-papir og kun 2,54 liter i volumen er den ideel til små studier eller videoproduktionsteam, der leder efter en bærbar løsning.

Kompakt og æstetisk, med uovertruffen ydeevne

TBS-h574TX giver content creators den perfekte kombination af stilfuldt design og suveræn performance. Med et solidt metalkabinet leverer den optimeret køleydelse.

Den kompakte TBS-h574TX Thunderbolt 4 all-flash NASbook, der er designet til filmhold, mindre studier, små videoproduktionsteams og SOHO-brugere, løfter enhver videoproduktion til optimal produktivitet. Den kombinerer højhastigheds-I/O og Intel Core-ydeevne, som kræves til videoproduktion, så content creators, der bruger Mac eller Windows, får mulighed for at nyde den mest problemfri oplevelse nogensinde inden for videoredigering i realtid, overførsel af store filer, videotranskodning og sikkerhedskopiering. Med TBS-h574TX som bro mellem præproduktion og postproduktion, løftes videoprojekter og teamsamarbejde til næste niveau. TBS-h574TX kører det ZFS-baserede QuTS hero-operativsystem, der sikrer dataintegritet. Du kan også skifte til QNAPs proprietære QTS-operativsystem, afhængigt af dine behov og præferencer.

Ultrahurtig RAW-filredigering

Med en E1.S til M.2 SSD-adapter i hver bås kan du fleksibelt installere fem E1.S eller M.2 PCIe NVMe SSD'er til lynhurtig redigering af multimediefiler. Med hot-swappable M.2 SSD og automatisk RAID-drevudskiftning til at forbedre systemets pålidelighed, kan du forblive agil, samtidig med at du reducerer risikoen for datatab og afvikler igangværende projekter bedre. Ydermere tillader de to Thunderbolt 4-porte direkte tilslutning af Mac/PC-arbejdsstationer til TBS-h574TX, så du får en hastighed på op til 20 Gbps til 4K-videoredigering.

All-flash NASbook-arkitektur med support af E1.S/M.2 NVMe SSD'er – en perfekt ledsager til videoproduktion

Sammenlignet med et stort rackmonteret array-lager, har QNAPs TBS-h574TX all-flash NASbook et kompakt, bærbart design med fem SSD-pladser, og leverer ekstrem performance.

Denne NASbook er det ideelle valg til at accelerere igangværende kreative videoprojekter fra præproduktion til postproduktion og fungerer problemfrit med USB DAS-udvidelseskabinetter til backup/arkivering af store filer. TBS-h574TX er altid klar til dit næste projekt! En E1.S til M.2 SSD-adapter er knyttet til hver drevbås på TBS-h574TX. Det giver fuld fleksibilitet til at vælge mellem M.2 SSD'er og E1.S SSD'er efter behov.

Mulighed for hot-swappable M.2 SSD'er

I et frontline videoproduktionsteam er der altid risiko for projektafbrydelser på grund af uventede SSD-fejl i lagerenheder. Den innovative TBS-h574TX NASbook kan gøre M.2 SSD'er hot-swappable, så du nemmere kan udskifte drev – med et minimum af nedetid. Ud over at understøtte automatisk RAID-udskiftning med et reserve-drev (understøttet fra QTS 5.1 / QuTS hero h5.1), hvis potentielle drevfejl opdages, flytter systemet automatisk data fra det berørte drev i en RAID-gruppe til en reserve, før dataene på det berørte drev er fuldstændigt ødelagt. Dette reducerer systemets nedetid og din risiko for tab af data, da det overflødiggør RAID-genopbygning.

Thunderbolt 4 direkte forbindelse til arbejdsstationer for højere produktivitet

I kraft af de to Thunderbolt 4-porte (en på fronten og en på bagsiden) på TBS-h574TX kan Mac (inklusive M1- og M2-chipmodeller) eller Windows-arbejdsstationer oprette forbindelse direkte til TBS-h574TX for hurtig (op til 20 Gbps) og flydende videoredigering i realtid. En 1 TB 4K-video kan således overføres på kun på 11 minutter.

TBS-h574TX er designet med et fremragende kølesystem. Denne NASbook er udstyret med to blæsere og understøtter SSD-køleprofiler (sælges separat) til effektivt at forbedre varmeafledningen under intensive arbejdsbelastninger, så content creators trygt kan nyde den ultimative SSD-performance.

Ultimativ visuel oplevelse med videotranskodning i realtid og 4K HDMI-output

TBS-h574TX har indbygget Intel-grafik, der accelererer videotranskodning og grafisk databehandling til problemfri konvertering af videoer til forskellige formater. Du kan også sende videoer fra TBS-h574TX til en stor skærm via HDMI (4K @30Hz) for at fange alle detaljer og få en klarere billedkvalitet.

Vælg det bedste fra begge verdener: Administrer dine videoprojekter fleksibelt med myQNAPcloud Storage

Gør din videoproduktion mere professionel med den kompakte og kraftfulde TBS-h574TX. Under præproduktion kan du gemme store RAW-filer (hot data) og håndtere videotranskodning på TBS-h574TX. I postproduktion kan du sende små filer (cold data) til myQNAPcloud Storage til filarkivering og backup, så det bliver nemmere at etablere fjernadgang til synkronisering og deling af filer med teammedlemmer på tværs af websteder.

Komplette I/O-faciliteter – større muligheder

2.5GbE- og 10GbE-porte | Produktivt teamwork

2.5GbE- og 10GbE-portene kan bruges sammen med en netværksswitch til at tilføje flere opkoblede enheder til TBS-h574TX til samarbejde, hvad der reducerer filoverførselstiderne på tværs af enheder markant.

USB 3.2 Gen 2-porte | Hurtigere filimport/eksport

Content creators og editors kan nemt importere materiale fra eksterne lagerenheder til TBS-h574TX via to USB 3.2 Gen 2 (10Gbps) porte og en USB 2.0 port under præ/postproduktion.

USB-porte | Nemmere lagerudvidelse

TBS-h574TX’s kapacitet kan gøres skalerbar ved at tilslutte en QNAP USB DAS TR-004 eller USB JBOD TL-D800C til arkivering af et enormt antal videofiler i forbindelse med dit konstant voksende storage- og backup.