Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Annonceindlæg fra QNAP

QNAPs nye TS-216G NAS kombinerer en skarp pris med 2.5GbE og high-performance funktioner

Den nye TS-216G er en kraftfuld, hurtig og meget overkommelig 2-bay NAS, designet til enkeltbrugere og familier såvel som små kontorarbejdsgrupper.

Når det gælder effektiv og pålidelig fillagring med smart datamanagement, er en højtydende NAS et must for content creators og andre superbrugere af data. Med en QNAP TS-216G kan du ikke blot nyde fordelene ved nem filadgang, deling og synkronisering med flere enheder, men også køre produktivitetsværktøjer og multimedieapplikationer for at strømline dine arbejdsgange og datahåndtering.

Hurtigere filoverførsel og backup/gendannelse

Et sjældent syn på en entry-level NAS: En hurtig 2.5GbE RJ45-port (øverst) – ud over en konventionel 1GbE LAN-forbindelse (nederst).

TS-216G's 2.5GbE-tilslutning tager 2-bay NAS-performance til næste niveau. Den kan ikke alene strømline sikkerhedskopiering fra flere enheder og forbedre den overordnede datasikkerhed. Den kan også fungere som et komplet filhåndteringscenter for hjemme- eller kontorbrugere. Det gør det til en af de mest økonomiske og højeffektive 2-bay NAS-servere på markedet.

AI-forstærket fotomanagement

Sikkerhedskopiering af mobilbilleder til TS-216G går yderst nemt med den automatiske upload-funktion i QNAPs mobilapps (Qfile Pro eller QuMagie Mobile) og hjælper med at frigøre kapacitet i din telefon. Og i kraft af de AI-drevne QuMagie-fotoalbum, der automatisk organiserer dine billeder, er det problemfrit at administrere tusindvis af billeder.

En vital del af TS-216G er en NPU, der accelererer AI-ydelse på enheden og leverer op til 6 gange hurtigere ansigtsgenkendelse.

Den indlejrede NPU (Neural-network Processing Unit), som er designet til hurtig løsning af AI-opgaver, accelererer ikke kun billedgenkendelse og objektregistrering, men reducerer også CPU-arbejdsbelastningen for optimeret NAS-performance, når AI-drevne kommandoer udføres. Når du uploader et stort antal fotos til TS-216G, vil du nyde den hurtige AI-performance ved fotobehandling med NPU'en.

Hjemme- og arbejdspladsovervågning på den nemme måde

TS-216G kan konfigureres som et professionelt overvågningssystem til dit hjem og/eller kontor – du skal blot installere den brugervenlige QVR Elite, en abonnementsbaseret smart overvågningssoftware, sammen med et eller flere af dens mere end 8.000 kompatible kameraer. Derefter kan du overvåge og afspille overvågningsbilleder ved hjælp af computere, browsere og mobiltelefoner og få øjeblikkelige notifikationer, når en hændelse indtræffer.

To drevpladser kan være mere end tilstrækkeligt til alle dine fremtidige behov

QNAP TS-216G tilbyder hardwareunderstøttelse til HDD- eller SSD-drev med kapaciteter op til 22TB eller mere. Med to af disse drev kan du tilgå 38,6 TB lagerkapacitet. Eller du kan konfigurere NAS'en til at køre RAID 1 og beskytte data med 19,3 TB brugbar kapacitet.

Stærk hardwarekonfiguration

Med udstyr som ARM 64-bit Cortex-A55 quad-core 2,0 GHz CPU-kraft og 4 GB RAM til multitasking, samt indbygget GPU til forbedret videokonvertering og transkodning, dækker TS-216G behovet for fillagring, mediestreaming og videoovervågning i både private hjem og små kontorer.

QNAPs proprietære QTS 5.1 operativsystem

TS-216’s fremragende hardwarekonstruktion er optimeret til at køre QTS 5.1 NAS-operativsystemet, der omfatter et indbygget App Center med avancerede programmer: File Station strømliner NAS-filadgang, deling og styring gennem en webbrowser; Hybrid Backup Sync sikkerhedskopierer NAS-filer til skyen eller en anden NAS i henhold til 3-2-1 backup-strategier; Q Sync muliggør effektiv synkronisering på tværs af flere brugere og enheder. TS-216G tilbyder også multimedie-orienterede funktioner og mobilapps, for eksempel QuMagie og Music Station, der giver brugerne mulighed for at gennemse og administrere alle fotos, videoer og musikfiler på NAS'en, uanset hvor de er, på enhver enhed. Desuden kan de nemt frigøre lagerkapacitet på deres mobiltelefon.

Mindre er mere: TS-216G har et gennemtænkt, praktisk design. De hot-swappable drevbåse giver dig mulighed for nemt at fjerne/udskifte harddiske uden at afbryde systemets drift.

Flere grunde til at vælge QNAP TS-216G

  • Central administration af alle dine filer: Få adgang til NAS-mapper, som om de er lokale mapper. Du kan kortlægge dine TS-216G NAS-mapper som et netværksdrev på computeren og nemt tilgå det som et lokalt drev.

  • Opret forbindelse fra ethvert sted via internettet: Åbn en browser, opret forbindelse til din TS-216G, og du kan få adgang til dine NAS-filer via File Station. Du kan også føje skylagring til File Station og administrere alle dine filer fra et enkelt sted.

  • Beskyt dine data mod ransomware-trusler med Snapshots: Snapshots er en avanceret backupmetode og er normalt forbeholdt dyrere NAS-enheder til business. QNAP leverer snapshots som standard til alle NAS – inklusive TS-216G. Snapshots fungerer ved at registrere systemets aktuelle status, så det til enhver tid kan gendannes til denne tilstand – en stor hjælp til at afbøde truslen fra ransomware.

  • Beskyt dine data mod malware: TS-216G er udstyret med kraftfulde sikkerhedsforanstaltninger, heriblandt firewall, VPN, sikkerhedscenter og meget mere for at holde dine data og dit NAS-system i sikkerhed.

  • Sikkerhedscenter: En sikkerhedsportal til TS-216G, som proaktivt registrerer NAS-status, usædvanlig filaktivitet og potentielle sikkerhedstrusler. Det tilbyder øjeblikkelige beskyttelsesforanstaltninger mod sårbarheder for at sikre dit system og dine data.

  • Synkroniser på tværs af flere enheder: Du kan få adgang til dine filer, der er uploadet til TS-216G, fra alle dine bærbare computere, tablets og telefoner, og nyde den øjeblikkelige synkronisering. Dette er også praktisk til at forbedre produktiviteten i arbejdsgruppesamarbejde.