Annonceindlæg fra QNAP

4K-video-æraen er her med verdens første Thunderbolt 4 NAS-enheder!

QNAP lancerer de banebrydende TVS-h674T og TVS-h874T NAS-servere, drevet af 12. generations Intel Core i5/i7/i9-processorer!

I en verden af Network Attached Storage (NAS) har QNAP endnu en gang hævet barren med sine seneste tilbud, TVS-hx74T-serien. Denne familie af NAS-enheder kommer spækket med kraftfuld hardware og et væld af features dedikeret til individuelle indholdsskabere og videoproduktionsteams på eksisterende filbaserede arbejdsgange, som ønsker at nyde øget produktivitet og effektiv beskyttelse af deres dyrebare værker.

 

TVS-h674T-i5-32G : 6-bay 3,5” SATA HDD Thunderbolt NAS; 12. generations Intel Core i5 6-core/12-tråds processor; Intel UHD Graphics 730; 32 GB DDR4 RAM.

 

To Thunderbolt 4-porte som standard

Alle modeller i TVS-hx74T-serien har to Thunderbolt 4-porte, der hver giver en maksimal båndbredde på 20 Gbps, og samarbejder perfekt med Macs, der bruger Apple Silicon (f.eks. M1- og M2-chips) og Intel-processorer samt Windows-pc'er.

 

Fra fabrikken leveres en af udvidelsespladserne på TVS-hx74T med et Thunderbolt 4-kort med to porte installeret.

Fotografer og videofotografer, som bruger eksterne USB 4 eller almindelige USB 3.2 Gen 2 Type-C SSD'er, kan nemt importere filer med One-Touch-Copy-funktionen på deres NAS.

 

Computerkraft i workstation-klasse

QNAP TVS-hx74T-serien nyder godt af kraften fra 12. generations Intel Core CPU'er. TVS-h674T med 6 drevbåse kommer med en Core i5 6-core/12-tråds processor, Intel UHD Graphics 730 og 32 GB DDR4 RAM (kan opgraderes til 64 GB). Den større TVS-h874T NAS med 8 drevbåse har Intel UHD Graphics 770 og kan fås med enten en Intel Core i7 12-core/20-tråds processor/32GB DDR4 RAM (kan opgraderes til 64 GB) eller en ultrakraftfuld Intel Core i9 16-core/24-tråds processor/64 GB DDR4 RAM.

 

Den store TVS-h874T har otte drevbåde og lader dig vælge mellem en Intel Core i7 12-core/20-tråds processor/32 GB DDR4 RAM eller en ultrakraftfuld Intel Core i9 16-core/24-tråds processor/64 GB DDR4 RAM.

Med denne bemærkelsesværdige processorkraft er TVS-hx74T-serien klar til at levere kollaborativ 4K-videoredigering på tværs af flere arbejdsstationer. Den indbyggede Intel UHD GPU accelererer transkodning i realtid til RAW-optagelser, som sikrer hurtig filadgang og forhåndsvisning for brugere, samarbejdspartnere og klienter, der anvender forskellige enheder.

 

Praktisk talt ubegrænset og lynhurtig storage

De seks drevbåse i TVS-h674T understøtter en lagerkapacitet på op til 110 TB. Med otte båse hæver TVS-h874T kapaciteten til maksimalt 154 TB. Og efterhånden som dine storage-krav stiger, kan du bruge uafhængige QNAP JBOD-kabinetter til at udvide din kapacitet til henholdsvis 352 TB eller 396 TB.

 

Hvis dine behov overstiger 110 TB lagerkapaciteten på TVS-h674T, skal du blot tilføje et QNAP JBOD-kabinet for at øge NAS-kapaciteten til et svimlende maksimum på 352 TB.

Ydermere giver to M.2 2280 PCIe Gen 4 x4 slots dig frihed til at skabe et superhurtigt drev ved hjælp af M.2 NVMe SSD'er og bruge det til at arbejde på igangværende projekter. Arkiverede data og tidligere projekter kan stadig gemmes på større og mere omkostningseffektive HDD-medier.

 

Fremtidssikret tilslutning

Som standard tilbyder TVS-hx74T-serien højhastigheds tilslutning med to indbyggede 2.5GbE-porte, foruden to USB 3.2 Gen 2-porte (10 Gbps).

En HDMI-skærmudgang, der understøtter 4K (4096 x 2160p) @30Hz, giver store fordele til applikationer som videoproduktion/redigering eller industrielt design, som kræver høj opløsning og intensiv medielagring, overførsel og visning.

 

To PCIe Gen 4-slots, hvoraf den ene er ledig, giver dig mulighed for at tilføje yderligere funktionalitet (f.eks. højhastighedsnetværksforbindelse) for at imødekomme voksende arbejdsbyrde og forretningskrav. Eksempelvis kan du installere et 25/10/5GbE QNAP QXG-25G2SF-CX6 netværksudvidelseskort (i midten) og tilslutte en kompatibel switch (venstre) for at nyde lynhurtigt throughput til båndbreddekrævende opgaver som 4K-produktion eller virtualisering.

 

Creator-orienteret operativsystem

Det ZFS-baserede QuTS hero-operativsystem giver fleksibel storage-administration, omfattende databeskyttelse og optimeret ydeevne for at imødekomme kravene fra kreative professionelle. Dette udmønter sig i velorganiserede samarbejdsprocesser og hardwareudvidelsesmuligheder til at vokse med din virksomhed og inspiration.

Blandt fordelene ved QuTS hero er understøttelse af flere RAID-niveauer, inklusive RAID Triple Parity og Triple Mirror, som leverer højere niveauer af databeskyttelse.

Efterhånden som filerne bliver større og dataoverførsel går hurtigere, øges chancen for Silent Data Corruption også. QuTS hero kan opdage og automatisk hele korrupte data for at sikre integriteten af dine filer. Det gør det muligt for din videoproduktion at køre uden problemer og med fuldstændig ro i sindet.

 

NAS data-backup med myQNAPcloud Storage 

myQNAPcloud Storage er QNAP-hostet skylager, og 16 GB gratis skylager er tilgængelig for hver QNAP-bruger. Denne funktion sikrer, at kritiske data er beskyttet og tilgængelige fra hvor som helst. Det forbedrer datastyring og samarbejde på tværs af den kreative arbejdsgang.