RSS

Ledelse


Allers CIO afslører, at selskabet har løftet produktiviteten med 10 procent under coronakrisen.
16. oktober 2020 kl. 09.40 | læs »Pandoras britiske CDO mener, at selskabet har været langsom til at hoppe den digitale rejse, men nu går det for alvor over stok og sten.
16. oktober 2020 kl. 08.52 | læs »Premium
Interview: Datatilsynet oplever i stigende grad, at det er blevet vanskeligere og tungere at løfte sagerne under GDPR. "Der er i højere grad advokater og andre rådgivere inde over, og samlet set er resultatet, at de dataansvarlige er blevet mere tilbageholdende med at udlevere oplysninger," siger kontorchef hos Datatilsynet, der her giver er opdateret tal på, hvor mange sager, Datatilsynet har afsluttet siden GDPR-start for over to år siden.
15. oktober 2020 kl. 09.54 | læs »Mikael Munck, topchef for AI.2021, er træt af, at den kvalificerede arbejdskraft forsvinder mod udlandet.
15. oktober 2020 kl. 08.10 | (2) | læs »Premium
Store forsinkelser og budgetoverskridelser er det gennemgående tema i flere af de it-projekter, som Statens It-Råd giver det røde lys. Se dem her.
14. oktober 2020 kl. 11.57 | læs »Premium
Interview: Falck-CIO Bo Bendsen har nu gennemført første del af den mission, han blev hyret til: Falcks omfattende it-transformation er gennemført på lidt over to år. "Nu siger vi for første gang, at vi er færdige med it-transformationen." Læs fortællingen om det mægtige transformationsprojekt her.
14. oktober 2020 kl. 10.56 | læs »Premium
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt på et trecifret millionbeløb med leverandørerne af et nyt it-system til toldkontrol. Systemet er del af den omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
14. oktober 2020 kl. 08.35 | læs »Seks måneder efter en person med en højtstående stilling i en større dansk børsnoteret virksomhed blev fyret for et seksuelt overgreb, ansatte Netcompany den selvsamme person i et fremtrædende direktørjob.
13. oktober 2020 kl. 08.32 | læs »Premium
Interview: På 15 måneder skal Jesper Riis integrere DSV's største opkøb nogensinde, Panalpina med 14.500 ansatte i 70 lande, i virksomheden. Den fulde integration forventes gennemført omkring årsskiftet. "Vi er mere end 90 procent af vejen," siger han. Læs fortællingen om den store opgave her.
12. oktober 2020 kl. 10.57 | læs »Premium
Se interviewet: Jesper Jakobsen har stået i spidsen for it-sikkerheden hos Lundbeck og Pandora - nu har han opsummeret sine erfaringer i fem indsatspunkter, som burde stå på enhver sikkerhedsansvarligs liste.
9. oktober 2020 kl. 15.01 | læs »Premium
"Jeg er meget bekymret for vendor lock-ins og at blive låst, og det er særligt i denne tid med få store, globale leverandører. "
9. oktober 2020 kl. 12.15 | læs »Premium
I foråret sendte Microsoft mere end 100.000 medarbejdere hjem for at arbejde. Læs her hvordan selskabets globale CISO løste det problem.
9. oktober 2020 kl. 09.21 | læs »Premium
Interview: Efter en 10-årig karriere i den norske milliardkoncern Visma er Mads Rebsdorf nu på vej videre i karrieren. "Jeg synes, at jeg efterlader Visma i fantastisk stand. 2020 bliver det bedste år nogensinde for Visma e-conomic," siger han.
8. oktober 2020 kl. 15.31 | læs »Premium
Efter et tumultarisk forløb med ophævelse af kontrakt på EG Optima-løsning, har Region Midtjylland nu indgået en selvstændig aftale med anden leverandør på vagtplanssystemet Tjenestetid - også kaldet PDC Vagtplan.
8. oktober 2020 kl. 12.18 | læs »Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
7. oktober 2020 kl. 15.30 | læs »
Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere

Premium
Et af Danmarks største advokathuse har kulegravet Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold op til hans fyring
Et af Danmarks største advokat-firmaer har i efteråret i al hemmelighed gennemgået Waoo-direktør Jørgen Stensgaards forhold, som første til hans pludselige fyring fra stillingen som topchef i Waao.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.