Avatar billede Caplindk Novice
02. januar 2017 - 17:37 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Canon printer MG7150 printer helt "normalt" - men uden blæk på papiret.

Det er et internt problem i printeren. Den scanner og kopierer helt normalt, men leverer papir uden blæk. Sammen fejl over WI-FI. Print jobs går i normal EOJ. Ingen fejlkoder vises.
Startede med fejlen i ny og næ, blev oftest klaret med patroner ud/ind / genstarte pc / geninstallere printer / nye patroner.
Fejlen er nu blevet konstant. Har flere gange kørt al den indbyggede maintenance. Den gradvise tiltagning i hyppighed virker som noget tiltagende snavs, men kan ikke se noget.
Avatar billede puren Ekspert
03. januar 2017 - 06:09 #1
send den til service / er den mere end 2 år køb en ny
Avatar billede Caplindk Novice
03. januar 2017 - 18:47 #2
Hej.
Tak for svaret. Jeg håbede på en genvej til at gen-installere firmware, hvilket ikke tillades, da den kører på nyeste level. Afventer lige evt. andre svar, før jeg markerer "løsning"
Avatar billede Caplindk Novice
03. januar 2017 - 20:27 #3
Ved at gennemse andre printer solutions fandt jeg et sted hvor det var beskrevet at udføre en PowerON Reset (220V afkoblet fra printeren i min. 30 minutter).
Da jeg havde gjort det udskriver printeren helt normalt. Nu vil det vise sig om det er en varig løsning eller om det kommer igen.  Happy, men forstår det ikke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester