Artikel top billede

ButlerNetworks efter hård kritik: Vi har en fremtid

Interview: Direktøren for ButlerNetworks, der har en gæld på en lille kvart milliard, har en plan for selskabet i fremtiden trods hård kritik.

Læs også:

Gæld på 216 millioner: Dansk mobilfirma styrtbløder.

Strand: Wimax-firma er mere værd i skrotpræmie.

Han lader sig ikke slå ud af John Strands vurdering af, at selskabet har mest værdi som skrotpræmie.

Administrerende direktør Søren Støvring-Hallsson fra ButlerNetworks vurderer, at der er gode fremtidsudsigter for selskabet med de røde tal. 

John Strand taler om skrotpræmie. Er ButlerNetworks blevet mere eller mindre værd det sidste år?

"Værdien af virksomheden er øget markant baseret på indgåelse af en række gode kontrakter om mobile bredbåndsløsninger, som ikke er til privatbrugere, men professionelt behov og kvalitet," siger Søren Støvring-Hallsson.

Direktøren forklarer, at selskabets opkøb af frekvensspektrum har medvirket til en markant forøgelse af virksomhedens værdi.

"Vi er dermed massivt forberedt på fremtidens behov for netop den type løsninger, som vi har specialiseret os i," siger direktøren.

Vi er anderledes

ButlerNetworks-direktøren understreger, at det er meget vigtig at forstå "hvor det er disse ting passer ind i markedet, og hvorfor ButlerNetworks er så markant anderledes end andre bredbåndsudbydere på markedet".

"Man skal sætte sig ind i dette for at kunne udtale sig om værdi for markedet," siger Søren Støvring-Hallsson.

"Det er rigtigt, at vi ikke er en sexet forretning, når man ser det i lyset af, hvor megen presseomtale vi får, men det er nu engang det lod, man har, når man er grossist og udvikler og driver løsninger bagved andre," siger Søren Støvring-Hallsson.

Den konsoliderende eller blive konsolidereret

Overvejer ButlerNetworks at lade sig opkøbe?

"Enhver virksomhed, der er ejet af en kapitalfond, er per definition til salg til den rette pris og rette timming. Og ButlerNetworks er da ikke anderledes," siger direktøren.

Men som direktøren ser verden, så er der to muligheder:

"At være den konsoliderende virksomhed eller at blive konsolideret ind i en anden virksomhed. Dette skal igen ses i lyset af de opkøb, som ButlerNetworks har foretaget i de seneste år," siger Søren Støvring-Hallsson.

Han tror således, at John Strands vurderinger baserer sig på en fejlagtig antagelse.

"Jeg tror, John Strands synspunkter er baseret på, at han analyserer ButlerNetworks som en detailvirksomhed med fokus på det private segment."

"Butlernetworks har som grossist og med 100 procent fokus på produkter til erhvervsvirksomheder en helt anden profil," siger Søren Støvring-Hallsson.

Hvad er i værd?

Hvad vil ButlerNetworks kunne sælges for i morgen, vurderer du?

"Dette er igen ikke noget, som man skal udtale sig om. Det er bedre at lade ejerkredsen og dem, der kunne være interesserede i at købe virksomheden, tage den snak."

"Men det er nemt at se, at med de væsentlige aktiver, som ButlerNetworks har, og den markante vækst virksomheden oplever i sin forretning, så er værdien betydelig," slutter Søren Støvring-Hallsson.

Læs også:

Gæld på 216 millioner: Dansk mobilfirma styrtbløder.

Strand: Wimax-firma er mere værd i skrotpræmie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere