Artikel top billede

Microsoft: Her er topchef Bob Muglias afløser

Microsoft har udnævnt Bob Muglias afløser som øverste chef for en af selskabets mest vitale divisioner. Se hvem det er her.

Microsoft udnævner en af selskabets veteraner til ny chef for multimilliard-forretningen Server and Tools, som hidtil har været styret af Microsoft-manden Bob Muglia, som for kort tid siden meddelte sin afgang.

Den nye topchef for divisionen, der omsætter for omkring 80 milliarder kroner om året, er Satya Nadella.

Han kommer fra en stilling i Microsofts online-division. Microsoft fremhæver hans store viden om ikke mindst cloud computing, som er et fokusområde for Microsoft.

Cloud computing vil komme til at spille en væsentlig rolle i fremtiden inden for "Server and Tools", mener Microsoft.

43-årige Satya Nadella har tidligere stået i spidsen for udviklingen af Microsofts søgemaskine Bing.

'Server and Tools'-divisionen står bag Windows Server-styresystemet og relaterede produkter, ligesom Microsofts cloud-produkter hører under divisionen.

Satya Nadella får blandt andet til opgave at formulere en teknologisk road map samt en overordnet strategi for både server-software og cloud-produkter til erhvervslivet.

Bob Muglia og Satya Nadella vil samarbejde om jobbet, indtil Bob Muglia efter planen fratræder til sommer.

Læs også:

Microsoft-chefer siger op på stribe

Derfor ryger Bob Muglia ud af Microsoft

Microsoft-topchef stopper til sommer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere