Artikel top billede

Her er Apples iCloud - ny software på vej til din iPhone

Se de væsentligste nyheder fra Apples store udviklerkonference, der netop er blevet skudt i gang.

Se også: Galleri: Steve Jobs på Apples store udviklerkonference.

Ingen ny iPhone. Ingen væsentlige hardware-revolutioner. Fokus på software.

Sådan er overskriften for Apples store udviklerkonference, WWDC, som selskabet i aftes dansk tid skød i gang i San Francisco.

På scenen stod selskabets topchef, Steve Jobs, der endnu engang benyttede sig af en af Apples klassiske venues til at vise verden, at han nok er tynd og afpillet, men stadig fit for fight.

Du kan se billeder fra hans præsentation her.

Ny version af iOS

Hovedtemaet på udviklerkonferencen er de 200 nye features og de 1.500 nye API'er, som Apple vil indbygge i den næste version af det mobile styresystem, iOS 5.

Apple lagde i præsentationen vægt på 10 nye funktioner, hvor af mange blev mødt med klapsalver og råb fra salen.

Alligevel var der ifølge Computerworld News Service' udsendte medarbejder en halvmat stemning i salen efter keynoten, som Apple traditionelt har benyttet til at løfte sløret for nye, banebrydende hardware-produkter.

Det skete ikke til aftenens keynote, hvor der ellers havde været en forventning om, at Steve Jobs ville præsentere hele eller dele af den næste version af iPhone.

Hertil kommer Apples nye cloud-tjeneste, iCloud, som Steve Jobs selv præsenterede, hvilket du kan se her.

Det nye iOS - der ventes lanceret i efteråret - vil automatisk koble sig på iCloud, hvor man blandt andet vil kunne flytte dokumenter mellem Apple-maskiner, ligesom man vil kunne synkronisere mail, kontakter, kalender, billeder, apps, musik og andre ting.

Apple lægger også vægt på, at man som iPhone/iPad-bruger fremover ikke behøver en computer med en iTunes-konto for at aktivere sin maskine.

Læs også:

Galleri: Steve Jobs på Apples store udviklerkonference.

Stor mystik om Apples kommende cloud-tjeneste.

Steve Jobs trodser sygdom og leverer Apple-keynote.

Apple i fuld gang med at teste næste version af iOS.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere