Artikel top billede

Her er Apples iCloud - ny software på vej til din iPhone

Se de væsentligste nyheder fra Apples store udviklerkonference, der netop er blevet skudt i gang.

Se også: Galleri: Steve Jobs på Apples store udviklerkonference.

Ingen ny iPhone. Ingen væsentlige hardware-revolutioner. Fokus på software.

Sådan er overskriften for Apples store udviklerkonference, WWDC, som selskabet i aftes dansk tid skød i gang i San Francisco.

På scenen stod selskabets topchef, Steve Jobs, der endnu engang benyttede sig af en af Apples klassiske venues til at vise verden, at han nok er tynd og afpillet, men stadig fit for fight.

Du kan se billeder fra hans præsentation her.

Ny version af iOS

Hovedtemaet på udviklerkonferencen er de 200 nye features og de 1.500 nye API'er, som Apple vil indbygge i den næste version af det mobile styresystem, iOS 5.

Apple lagde i præsentationen vægt på 10 nye funktioner, hvor af mange blev mødt med klapsalver og råb fra salen.

Alligevel var der ifølge Computerworld News Service' udsendte medarbejder en halvmat stemning i salen efter keynoten, som Apple traditionelt har benyttet til at løfte sløret for nye, banebrydende hardware-produkter.

Det skete ikke til aftenens keynote, hvor der ellers havde været en forventning om, at Steve Jobs ville præsentere hele eller dele af den næste version af iPhone.

Hertil kommer Apples nye cloud-tjeneste, iCloud, som Steve Jobs selv præsenterede, hvilket du kan se her.

Det nye iOS - der ventes lanceret i efteråret - vil automatisk koble sig på iCloud, hvor man blandt andet vil kunne flytte dokumenter mellem Apple-maskiner, ligesom man vil kunne synkronisere mail, kontakter, kalender, billeder, apps, musik og andre ting.

Apple lægger også vægt på, at man som iPhone/iPad-bruger fremover ikke behøver en computer med en iTunes-konto for at aktivere sin maskine.

Læs også:

Galleri: Steve Jobs på Apples store udviklerkonference.

Stor mystik om Apples kommende cloud-tjeneste.

Steve Jobs trodser sygdom og leverer Apple-keynote.

Apple i fuld gang med at teste næste version af iOS.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere