Artikel top billede

Kæmpe iPad-invasion i lille dansk kommune

En lille jysk kommune oplever en sand iPad-invasion i de kommende uger og måneder. Alle skoleelever og lærere bliver udstyret med iPad 2.

Læs også:
Kommune deler tablet-pc'er ud til alle skoleelever

Der er iPads på vej i tusindtal til den lille Odder Kommune i Østjylland.
 
For som den første kommune i Europa har Odder med knap 22.000 indbyggere købt 2.580 iPads igennem leverandøren Atea til sine 10 kommuneskoler.
 
Det svarer til mere end én iPad per 100. borgere i Odder.  
 
Planer undervejs
Kommunen har længe puslet med ideen om at udstyre sine 2.300 skolebørn fra 0. til 10. klasse og 280 lærere og pædagoger med Apples nyeste tabletcomputere, iPad 2.
 
Lærerne får udleveret deres iPads lige før efterårsferien. To 'pilotklasser' får udleveret iPads lige efter efterårsferien, og alle andre elever får udleveret deres umiddelbart efter nytår.
 
Og pengene er givet godt ud, mener kommunens borgmester.
 
"Undervisningen i vore skoler vil få et kæmpe løft, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil bidrage til Odder Kommunes image som et godt sted at bo," lyder det for Odders borgmester, Elvin J. Hansen, på Oddernettet. dk.
 
Sparer opdateringen
De knap 2.600 iPads skal indgå i de 10 kommuneskolers netværk, og samtidig sparer kommunen penge på at opdatere sit pc-miljø på skolerne.
 
Kontrakten lyder på 7,9 millioner kroner og omfatter levering af 2.580 iPads samt en række kurser for lærerne, skriver kommunen på sin hjemmeside.
 
Aftalen med Atea løber i tre år.

Læs også:
Kommune deler tablet-pc'er ud til alle skoleelever
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?