Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Rygte: Apple bygger iTV sammen med Sharp

Sharp og Apple er angiveligt ved at finde sammen om Apples iTV. Og her stopper samarbejdet ikke, hvis man skal tro rygterne.

Computerworld News Service: Rygterne vil vide, at Apples Smart TV kommer på markedet til sommer og at elektronikproducenten Sharp forbereder sig på fra februar at bygge det nye såkaldte iTV på en japansk fabrik.

Analytiker Peter Misek fra Jefferies skal ifølge Apple Insider have fortalt investorer, at Apple forventes at gå i partnerskab med Sharp om at bygge TFT-LCD-paneler til tv'et.

Produktionen vil angiveligt foregå ved Sharps 10. generationsfabrik i byen Sakai i Japans Osaka-region, og man regner med, at Apples tv vil blive lanceret i løbet af sommeren.

Apple og Sharp har angiveligt også indgået et andet partnerskab i forbindelse med den næste generation af både iPhone og iPad.

Apple ønsker tilsyneladende ifølge Misek at anvende Sharps IGZO-LCD-paneler (indium-gallium-zink) til den næste generation af iOS-enhederne.

Denne teknologi ser ud som en god løsning i forhold til Apples krav om skærme med høj opløsning og lavt strømforbrug. Det er en anden panelteknologi end IPS (in-plane switching), der kan levere høje visningsvinkler, og den kræver heller ikke LED-bagbelysning - hvilket Apple ellers angiveligt har overvejet at bruge, men som muligvis ville betyde, at iPad 3 ville blive tykkere end foregående versioner.

Misek skal ifølge Apple Insider have fortalt investorerne, at IGZO-skærmene vil blive anvendt i den tredje generation af iPad og den sjette generation af iPhone.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.