Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Microsoft opgraderer Office 365 - her er nyhederne

Cloud-løsningen Office 365 får en række af de funktioner, som en del af brugerne har manglet i de første fem måneder.

Læs også:

Office 365 og Google Apps: Det kan de bruges til

Fra Exchange Server til Office 365: Her er dommen

Microsoft lancerede Office 365 for fem måneder siden og lagde dengang ikke skjul på, at det var en af selskabets helt store satsninger:

"Office 365 er kulminationen på mere end tyve års erfaringer med at levere verdensklasses produktivitets-løsninger til mennesker og virksomheder i alle størrelser," lød det fra selskabet.

Her et lille halvt år senere har selskabet opgraderet cloud-løsningen, meddeles det i et blogindlæg.

Det er i alt blevet til 30 opdateringer af Office 365, hvoraf den mest markante nok er understøttelse af SharePoint Business Connectivity Services, så brugerne kan integrere direkte med lokale forretningssystemer som CRM og ERP.

Denne funktionalitet har været en af de meget efterspurgte blandt brugere og potentielle brugere af Sharepoint i skyen - og til årets Sharepoint-konference i Los Angeles lovede Microsoft da også, BCS ville blive tilføjet inden længe.

"Du kan se det som en forbindelse fra din cloud-service til alle andre data-punkter ved hjælp af webservices," forklarede Sharepoint-boss Jared Spataro til Computerworld.

Af andre nyheder kan nævnes, at Office 365 nu er understøttet bedre på Windows Phone 7.5, så man kan tilgå og redigere Sharepoint-dokumenter fra smartphonen, og at der er forbedrede muligheder for at nulstille adgangskoder for administratoren.

Endelig er Microsoft nu klar med unified communications-løsningen Lync til Mac og flere forbedringer af Office Web Apps.

Sådan går det med Office 365 i Danmark

Microsoft Danmark oplyser til Computerworld, at der nu er godt 900 danske virksomheder på Office 365 og over 100.000 brugere på henholdsvis Office 365 og BPOS.

Blandt brugerne er B&O, SuperGros, ISS, A.P. Møller, Coloplast og Konica Minolta - men langt størstedelen af brugerne er mindre virksomheder.

Microsofts største cloud-konkurrent er Google Apps, der også efterhånden begynder at vinde indpas herhjemme.

Gartner har peget på, at Microsoft og Google nu er ligeværdige konkurrenter, når det alene handler om cloud-email.

Gartner vurderer, at cloud e-mail, der i dag har tre til fire procent af det samlede marked, vil udgøre omkring 20 procent i 2016 og 55 procent i 2020.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved de to løsninger her.

Læs også:

Office 365 og Google Apps: Det kan de bruges til

Fra Exchange Server til Office 365: Her er dommen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.