Artikel top billede

Hackere vil offentliggøre stjålet Symantec-kode i dag

Hacker-grupper vil offentliggøre kildekoden til to af Symantecs store sikkerheds-programmer.

Hackergruppen, der menes at stå bag tyveriet af kildekode fra sikkerhedsselskabet Symantec truer med at offentliggøre den stjålne kode.

Det drejer sig om koden til Norton Antivirus, som de to hackere stjal i begyndelsen af januar. Det kan du læse mere om her.

Hackergruppen skriver i en tweet, at den vil offentlliggøre kildekoden på i alt 1,7 gigabyte tirsdag.
"Resten vil følge senere," lyder det i tweeten.

Symantec har bekræftet, at hackere har været på besøg og stjålet kildekode til to af selskabets produkter, nemlig Symantec Endpoint Protection 11.0 samt Symantec Antivirus 10.2.

Selskabet har understreget, at der er tale om ældre produkter, hvoraf det ene helt er udgået. De to Symantec-programmer har henholdsvis fire og fem år på bagen.

Hackergruppen fik fingre i kildekoden under et indbrud i servere, som anvendes af det indiske militærs efterretningstjeneste.

Du kan læse mere om, hvordan hackerne fik fingre i kildekoden her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere