Artikel top billede

Finnen Christian Fredrikson bliver ny CEO for den globale leverandør af it-sikkerheds- og backup løsninger.

Topsælger fra Nokia topchef for sikkerhedskæmpe

International salgschef fra Nokia sætter sig i chefstolen hos den finske it-sikkerhedsleverandør F-Secures.

Det er en erfaren finne, der overtager roret hos den finske leverandør af it-sikkerhed og backup relaterede tjenester.

Christian Fredrikson, som netop er begyndt i jobbet, har mere end 20 års erfaring indenfor informations- og teknologiindustrien.

"Jeg er meget begejstret over at blive en del af F-Secure, og jeg forventer en entusiastisk start på det nye år. Min rolle bliver sammen med F-Secures team at drive firmaets fremtidige vækst," udtaler Christian Fredrikson.

Han kommer fra en stilling hos Nokia Siemens Networks, hvor han var ansvarlig for det internationale salg af Network Systems Business Unit.

Nokia i 17 år

Christian Fredrikson har været hos Nokia siden 1994 og har besat flere ledende stillinger, blandt andet i afdelingen for forskning og udvikling og i Nokia's salgsafdeling.

"Det er spændende med en ny CEO i chefstolen hos F-Secure. Aktiviteterne i Danmark reflekterer et rigtig stærkt 2011 med god vækst på alle forretningsområder. Samtidig ser 2012 ud til at blive et rigtig spændende år," udtaler den danske F-Securechef Michael Dahl.

Han har været chef for den danske afdeling af F-Secure, siden virksomheden etablerede sig i Danmark tilbage i 2007.

Faktisk gjorde Michael Dahl sig hurtigt så godt bemærket, at han udover det danske ansvar blev udnævnt til Director of Regional Operations med ansvar for driftsaktiviteterne i en stribe lande rundt om i verden.

Christian Fredrikson er finsk statsborger og har en kandidatgrad i ingeniørvidenskab fra Åbo Akademi i Turku, Finland. Han er 47 år, gift og har to børn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere